ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

З початку року на Закарпатті оздоровлено понад 300 дітей учасників ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи

    17 мая 2024 пятница
    31 переглядів

    Завтра, 14 грудня, в Закарпатській області, як і у всій державі, згідно з Указом Президента України Віктора Ющенка від 10 листопада 2006 року, відзначатиметься день вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

    За інформацією голови Закарпатської громадської організації «Союз Чорнобиль України» Василя Угрина за рахунок коштів державного бюджету в області оздоровлено понад 300 дітей учасників ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи. Голова облради Михайло Кічковський своїм розпорядженням нагородив Грамотою обласної ради групу висококваліфікованих медиків Ужгородської міської дитячої клінічної лікарні за сумлінне виконання службових обов’язків, професіоналізм, вагомий внесок у справу соціального захисту громадян. Зокрема, головного лікаря Оксану Передрій, лікаря-педіатра Наталію Бабидорич, завідувача відділенням Світлану Полянську, дільничого лікаря-педіатра Неонілу Стасьо, а також завідувача здоровпунктом Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технології харчування Віктора Мишковського.

    За виявлену мужність, самовідданість та високий професіоналізм під час ліквідації наслідків аварії в Чорнобилі керівник облради також нагородив Грамотами обласної ради учасників ліквідації аварії на ЧАЕС Василя Чакавого (Воловецький район), Анатолія Німця (Берегівський район), Георгія Кулю (Свалявськитй район), Михайла Козичара (Тячівський район), Івана Павлика (Хустський район). Оголошено Подяку Сергію Яловчуку з м. Чоп, Ілларіону Нікіфорову та Володимиру Федорову з Ужгорода, Василеві Кохану з Мукачівського району, Мирославу Симочко з Перечинщини та Дьєрдю Бок з Берегова.

    Сайт Закарпатської обласної ради
    Закарпатця Василя Дурдинця обрано головою Всеукраїнської Асоціації "Чорнобиль"
    Дитину кохання в Чорнобильській зоні забрали ще ненародженою...
    ДВАДЦЯТЬ ОДИН РІК ПІСЛЯ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ...
    Закарпаття: Розіп’яті вічною дорогою Чорнобиля...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    а чому не можна добавити коментар в тему ппро М-студио????

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Невже цензура запрацювала? :-)))))))))))))))

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Хоча б згадали одного працівника міліції, адже їх було на ліквідаїії найбільше. На жаль керівництво області про це забуло.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Про М-студіо справді не можна добавити коментар? Слава Богу! Бо таку гидоту розвели .Мужики, Вам мало хамів у Верховній раді? Будьте пристойними людьми!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    НЕ РОЗУМIЮ таке поняття як "оздоровити". Лiкування, профiлактика - це зрозумiло. I чому дiтей лiквiдаторiв, а не самих лiквiдаторiв.