ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ющенко просто зобов’язаний звільнити Луценка?

    17 мая 2024 пятница
    47 переглядів

    У Юрія Луценка після вчорашнього нападу на мера Києва Леоніда Черновецького під час засідання СНБОУ немає політичного майбутнього і його дні на посту Міністра внутрішніх справ закінчуються. Про це заявив директор "Київського центру політики і інформації" Володимир Дяченко.

    Юрій ЛУЦЕНКО.
    Юрій ЛУЦЕНКО.

    Як повідомили ЛІГАБізнесІнформ в прес-службі Київського центру політики і інформації, Президент України Віктор Ющенко не зможе не звільнити Ю.Луценко з поста Міністра МВС. "Оскільки Ю.Луценко повністю дискредитував себе поведінкою, негідною посаді", - акцентував політолог.

    На думку В.Дяченка, Міністр МВС завдав непоправного удару по політичному іміджу "НУНС". Тому з приводу дій Ю.Луценка найближчим часом повинні висловитися керівники "Нашої України".

    Нагадаємо, вчора Міністр внутрішніх справ України Ю.Луценко побився з Київським міським головою Л.Черновецьким під час засідання СНБО. Сутичка між двома посадовцями відбулася, коли Презідент В.Ющенко вже покинув засідання. Мер Києва заявляє, що добиватиметься порушення кримінальної справи проти Міністра внутрішніх справ.
    ЧЕРНОВЕЦКИЙ УДАРИЛ ЛУЦЕНКО ПО КОЛЕНУ ПОД СТОЛОМ?!
    "ДА, Я ДАЛ ЕМУ РАЗОК", - СКАЗАЛ ЛУЦЕНКО О ДРАКЕ С ЧЕРНОВЕЦКИМ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    У футболі в такій ситуації видаляють обох гравців.А тут я думаю Луценко поступив як чесна людина на емоціях.В державі де непрацює закон люба людина може зірватись.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Тобі рі17 треба бити пику щодня, може до розуму й прийдеш. Тим більше що замість голови у тебе справді футбольний м’яч, тому нічого тобі не загрожує така щоденна процедура.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Луценко маладец!!!!! Бил жида, спасал столицу

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    вон луценко

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Обоє рябоє. Це в традиціях українського політикуму. Янукович бив, Медведчук бив, Ахметов бив і т.д. Кожний тупий селюк одівши форму чи іншим методом дорвавшись до влади вважає, що може все.