ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгород: Обласні депутати вирішили допомогти інвалідам Закарпаття

    19 мая 2024 воскресенье
    59 переглядів

    У вівторок, 22 січня в Закарпатській обласній раді відбулося засідання постійної депутатської комісії облради з питань праці, зайнятості та соціального захисту населення, яку очолює Олег Адамчук.

    В його роботі взяли участь заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації, депутат обласної ради Михайло Попович, члени комісії Олександр Сухан, Євген Ластівка, голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету Федір Харута, начальники - головного фінансового управління ОДА Петро Лазар, головного управління праці та соціального захисту населення ОДА Віктор Мацола, керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Віктор Бульчак.

    Йшлося про шляхи надання матеріальної допомоги слабозахищеній верстві населення, на виконання Програми «Турбота» щодо посилення соціального захисту малозабезпечених категорій громадян, затвердженої сесією обласної ради.

    Відтак, учасники комісії заслухали представника Закарпатського регіонального центру соціально-трудової реабілітації та профорієнтації «Вибір» Василину Марко стосовно діяльності цієї вкрай потрібної для інвалідів організації. За її словами Центр переживає не найкращі часи, і тому вона звернулася до депутатів підтримати Центр фінансово. Зваживши всі «за» і «проти», пішовши назустріч Василині Марко народні обранці вирішили питання щодо фінансування громадської організації винести на чергове пленарне засідання сесії обласної ради, повідомляє прес-служба Закарпатської обласної ради.
    Закарпатський "Захист" опікується соціальним захистом горян
    З початку року на Ужгородщині 19 осіб забезпечено інвалідними візками та іншими засобами реабілітації, двоє інвалідів отримали спеціальні автомобілі
    Закарпаття: Чому суспільство не готове повноцінно прийняти у свої лави незрячих?
    Закарпаття: Інтернет–центр для людей з обмеженими можливостями відкрився в бібліотеці міста Мукачево

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору