ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Через укус жінки скаженим собакою в Ужгороді оголошено карантин

    19 мая 2024 воскресенье
    51 переглядів

    24 січня виконавчий комітет Ужгородської міської ради ухвалив рішення ввести карантин у зв’язку із зафіксованим 18 січня санітарно-епідеміологічною службою міста випадком укусу жінки хворим на сказ собакою.

    «На засіданні виконкому було вирішено створити окремий підрозділ з вилову бродячих собак і кішок, яких поміщатимуть у спеціальний притулок при комунальному господарстві», — повідомив прес-секретар міськради Олег Подебрій.

    Виконком зобов'язав управління ветеринарної медицини провести сортування, лікування і стерилізацію бродячих тварин. «Зараз жінка, яку покусав собака, проходить профілактичне лікування, на яке з міськбюджету виділено дві тисячі гривень», - повідомив Подебрій.

    Карантин триватиме протягом двох місяців. Минулого року зі скаргами на укуси бродячими тваринами до медичних установ міста звернулося понад 500 людей. В Ужгороді проживає 117 тис. осіб, повідомляють "Українські Новини".
    В Ужгороді зграї бродячих собак нападають на людей!
    Закарпаття: 15-річне дівча, ризикуючи життям, врятувало собаку від неминучої загибелі у водах річки Уж

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Если б можна поподробней рассказать о собаке покусавшей женщину,т.к. бродячий огромный пес в январе загрыз моего маленького пеккинеса.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Нарешті в Ужгороді створили таку службу,неможливо дивитися, як кожного дня зграя собак нападає на дітей які повертаються зі школи додому та роздирають на очах людей інших собак.