ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородська митниця вживає заходи з оптимізації транспортних потоків на українсько-словацькому кордоні

    28 апреля 2024 воскресенье
    60 переглядів

    У зв’язку із непростою ситуацією у пунктах пропуску на українсько-польському кордоні, що склалася внаслідок страйку працівників митних органів Польської Республіки, збільшилась кількість каміонів на українсько-словацькому та українсько-угорському кордонах: не витримавши багатоденних очікувань у кілометрових чергах багато водіїв вирішили перетнути кордон на території Закарпатської області.

    Як повідомив начальник Ужгородської митниці Михайло Порада, у зв’язку з очікуваним збільшенням транспортного потоку Ужгородська митниця заздалегідь вжила заходи щодо оптимізації здійснення контрольних операцій у міжнародному автомобільному пункті пропуску "Ужгород". Протягом цих вихідних відбулися робочі зустрічі керівництва митних постів "Ужгород" та "Вишнє Нємецьке" (Словацька Республіка), під час яких у рамках чинних угод вирішувалося питання прискорення руху транспорту через українсько-словацький кордон. З восьмої ранку 26 січня до восьмої ранку 28 січня через Ужгородську митницю пропустили 287 вантажних транспортних засобів у напрямку "виїзд з України" та 325 — у напрямку "в’їзд в Україну".

    Наразі черга вантажівок у пункті пропуску "Ужгород" – близько 180 автомашин з українського боку та 20 – зі словацького. Одна із основних причин, що стримують пропуску транспортних засобів через державний кордон, – суцільне сканування словацькими митниками транспортних засобів.

    За повідомленням начальника Чопської митниці Йосипа Штроблі, на міжнародному пункті пропуску"Чоп – Захонь" з українського боку близько 250 каміонів чекають оформлення, з угорського боку – близько 80. Ситуація під контролем, робота йде у звичному режимі, поінформували в управлінні інформації та зв’язків із громадськістю Закарпатської облдержадміністрації.
    Ікону з зображенням Отця Вседержителя завадили вивезти жителю Рима митники Закарпаття
    Чопська митниця: Чотири ікони знайшли сьогодні під днищем вагона потягу "Москва-Будапешт"
    З п’яти пунктів пропуску Виноградівської митниці на Закарпатті реально функціонує лише один...
    Закарпаття: З Італії українець віз додому "чужі" мисливські набої

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору