ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На закарпатському КПП "Тиса" припинена спроба ввезення в Україну товарів без сплати митних платежів

    28 апреля 2024 воскресенье
    56 переглядів

    Відділом внутрішньої безпеки Чопської митниці спільно із працівниками спецпідрозділу Управління Служби безпеки України в Закарпатській області в ході проведення заходів з метою запобігання корупційним проявам із боку працівників митниці, виявлено та припинено спробу ввезення на територію України високоліквідних товарів без належного оподаткування.

    В ході перевірки затриманого транспортного засобу було встановлено, що у водія, який перемішував вказані товари через митний кордон України, були відсутні будь-які документи, що підтверджують митне оформлення працівниками митного поста „Тиса" вказаного товару.

    В результаті переогляду транспортного засобу, вантажу, ручної поклажі встановлено, що у вантажному приміщенні мікроавтобусу знаходяться електропобутові товари, які переміщувалися із порушення митного законодавства за які необхідно було сплатити біля 17 тис. грн митних платежів.

    По даному факту порушення складено протокол про порушення митних правил. Громадянином сплачено штраф у розмірі 8500 грн. та належні митні платежі.

    З метою встановлення дотримання особовим складом підрозділу митного поста „Тиса" вимог чинного законодавства, зокрема, Митного кодексу України та технологічних схем митного контролю та митного оформлення, можливої причетності до вказаного факту посадових осіб митниці начальником митниці прийнято рішення про проведення службового розслідування обставин виїзду із зони митного контролю вищенаведеного транспортного засобу без дозволу митниці, повідомили в прес-службі Чопської митниці.
    Закарпатські "бізнесмени" підробили 15 тис. пляшок алкогольного напою, використавши іноземний товарний бренд
    Чужоземне промислове сало "невідомими" шляхами втрапило на Закарпаття, де його й знайшли наші митники
    КПП "Тиса": У спецсхованці громадянин Польщі тримав 1810 пачок цигарок "Классік" та "Честерфільд"
    Закарпаття: Вантажівка "ДАФ" перевозила "ліві" цигарки "Marlboro" вартістю 11 з половиною тисяч гривень

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ющенко купил Порш за 700 тыс. евро! СЕНСАЦИОННОЕ ФОТО! http://zero-republic.myminicity.com/env/uschenko-kupil-pors-ze-700-tis-evro.html