ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородські чиновники завдали державі шкоди на 11,7 млн.грн.(оновлено)

    17 мая 2024 пятница
    28 переглядів

    На Закарпатті працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито службових осіб виконавчого комітету однієї з міськрад регіону.(Ужгородської-ua-reporter )

    Останні минулоріч, у порушення вимог Земельного кодексу України та Закону України “Про відходи”, підготували проект рішення без надання дозволу на розробку проекту відведення земельної ділянки та без винесення меж і оформлення права на користування нею.

    Унаслідок цього юридичними та фізичними особами міста було незаконно завезено на вказану ділянку(БОЗДОШСЬКИЙ ПАРК-ua-reporter) (загальна площа 0,47 га) майже 14 тис. метрів куб. твердих побутових відходів та будівельного сміття, чим завдано збитки місцевій громаді на загальну суму понад 11,7 млн. гривень.

    Органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочинів передбачених ч.2 ст.239 та ч.3 ст.365 КК України (забруднення або псування земель й перевищення влади або службових повноважень), повідомили ua-reporter.com в ЦГЗ МВС України.
    Закарпатська міліція припинила земельні махінації
    Прокуратура "протрезвила" Ужгородскую городскую власть
    "Земельні" чиновники Закарпаття дозволили приватизувати землю в національному природному парку...
    Влада обласного центру Закарпаття з мером Ратушняком "підсіла" на кримінальні справи! Мер заборонив працівникам міськвиконкому виходити на роботу, а сам покинув Україну?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ця інформація - про Боздошський парк в Ужгороді. Цікаво - а хто ж буде відшкодовувати збитки? Рата і Ко. чи міський бюджет? І на скільки років тягне кр. спр.?