ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Не бачу жодної різниці між Черновецьким і Ратушняком

    20 мая 2024 понедельник
    48 переглядів

    Голова Ужгородського БЮТ Василь Гнатків дав інтерв*ю газеті "Фест".«Ужгород - не Африка. Вода у кранах має бути постійно»

    - Василю Івановичу, під вашим керівництвом БЮТ в Ужгороді став найвпливовішою політичною силою, набравши на позачергових виборах понад 40% голосів. Як вдалося цього досягти?

    - Ужгородську міську партійну організацію «Батьківщина» та міський штаб БЮТ я очолив минулого літа. Перш за все нашу перемогу забезпечили послідовна й орієнтована на покращення життя простого українця політика Блоку Юлії Тимошенко, харизма нашого лідера. Під час роботи штабу для мене основним завданням було якісно організувати агітаційну кампанію, аби пояснити ужгородцям, що позиція БЮТ - конструктивне і ділове бачення стратегічного розвитку України, спрямоване на покращення добробуту народу, збільшення авторитету держави в світі, розбудову вільного і демократичного суспільства. Результат виборів довів, що робота була проведена належним чином, що наша команда - найкраща в Ужгороді.

    - Як ви, головний бютівець Ужгорода, оцінюєте поточний стан справ у місті?

    - Хотів би наголосити на тому, що і результати попередніх місцевих виборів 2006 року, і результати позачергових виборів до Верховної Ради у 2007 році переконливо свідчать про те, що в Ужгороді стрімко зростає критична маса людей, незадоволених роботою і політикою міської влади. Запитайте в простого ужгородця, як він ставиться до ситуації у місті, і він вам відповість, що люди живуть по коліна у смітті, що більшу частину доби немає водозабезпечення, що отримати земельну ділянку для будівництва житла чи започаткування бізнесу неможливо без солідної «дані» керівництву. Про що це свідчить? По-перше, що люди більше не будуть терпіти такого нахабного поводження із собою, що вони не хочуть жити в брудному місті, без якісних доріг і вуличного освітлення, в місті, де будь-коли на перехожого може накинутися зграя бродячих собак. Про воду - взагалі окреме питання. Ужгород - не Африка, вода має бути постійно. Наша команда готова взяти на себе відповідальність за розвиток і процвітання Ужгорода.

    «Наша команда виведе місто з кризи»

    - Чи означає це, що ви будете балотуватися на посаду міського голови Ужгорода?

    - Про це зарано говорити і поки навіть неактуально. З рейтингом у 40% наша команда, я впевнений, здобуде перемогу в місті. Персонально з кандидатурою майбутнього мера мають визначитися мешканці Ужгорода. Ми - зі свого боку будемо пропонувати громаді досвідчену людину з бездоганною репутацією, стратегічним баченням розвитку міста. Адже наша команда має великий кадровий резерв професіоналів, принципових і порядних людей. Потрібно працювати, щоб відродити колишню славу Ужгорода - «маленького Парижа», міста-саду з прекрасними скверами і парками, дитячими майданчиками, розвиненою інфраструктурою. Це моя особиста позиція.

    - Як вплине робота уряду Юлії Тимошенко на рейтинг очолюваної вами політичної сили в Ужгороді?

    - Я б назвав уряд Юлії Володимирівни «урядом успіху». Успіх цей, в першу чергу, це шанс українцям мати гідне життя, пенсіонерам - гідну пенсію, студентам - право формувати хай маленький, але власний бюджет, бо стипендії зросли вдвічі, а до кінця поточного року досягнуть рекордної позначки у 530 гривень. Це відновлення справедливості для ошуканих вкладників Ощадбанку СРСР, які нарешті відчули, що в цій державі реально навести порядок, примусити всю державну машину працювати на простих громадян. Діяльність Кабінету Міністрів, безумовно, лише підвищить рейтинг БЮТ в Ужгороді.

    - Ви заявили, що БЮТ готовий провести місцевий референдум із відкликання С.Ратушняка. З того часу минув майже місяць. Як розвивається ситуація?

    - Дійсно, наша команда розглядає місцевий референдум як один із варіантів виходу міста із системної кризи. Але треба зважити на той фактор, що чинне законодавство щодо проведення місцевих референдумів недосконале в тій частині, що міський голова має прямий вплив на реєстрацію ініціативних груп, тобто сам вирішує, чи відкликати себе! БЮТ - це не та політична сила, яка не доводить справу до кінця. Тому тепер наша команда працює з найкращими юристами, аби знайти дієвий механізм відкликання мера. Якщо буде потрібно, ми готові ініціювати розгляд питання по Ужгороду таким же чином, як це робиться у випадку ще одного одіозного градоначальника - Л.Черновецького. Скажу чесно: не бачу жодної різниці між Л.Черновецьким та С.Ратушняком - однаково нехтують волею громади, однаково відомі земельно-комунальним «дерибаном».

    Ужгородський БЮТ "дав задню" з референдумом по відкликанню мера Ратушняка і звинуватив журналістів у перекручуванні

    "Антиужгородською" називає діяльність мера Ратушняка міський осередок БЮТ, а тому ініціює референдум про зняття міського голови Ужгорода

    - Але ж вашій політичній силі справедливо дорікають за те, що її представники в Ужгородській міській раді зрадили інтереси виборців і стали опорою С.Ратушняка у прийнятті сесіями тих рішень, які й узаконили земельний «дерибан» у місті…

    На "таємній вечері" ужгородські БЮТ, "Пора" і "Регіони" роздерибанили близько 20 га землі обласного центру Закарпаття загальною ринковою вартістю понад 100 млн.грн.!

    - З цим я погоджуюся. Хочу лише підкреслити, що БЮТ улітку минулого року повністю відмежувався від дій фракції в Ужгородській міській раді: більшість депутатів, які зганьбили себе і зрадили Ужгород, виключені з партії і подано документи на застосування до них вимог імперативного мандату. Сподіваємося, що найближчим часом їх відкличуть із міськради, так, як це відбулося у Києві. Наразі є декілька депутатів, лояльних до БЮТ, з якими тривають переговори про створення якісно нової опозиційної фракції.

    «Програма «Ужгородський прорив» - єдиний шанс навести порядок у місті»

    - Ви очолили робочу групу зі створення стратегічної програми розвитку міста «Ужгородський прорив». Розкажіть про неї детальніше.

    БЮТ дав добро на новий "дерибан" Ужгорода

    - «Ужгородський прорив» - це програма, яку напишуть самі мешканці міста. Ми вже залучили до роботи над програмою провідних науковців, експертів, аналітиків. Окреслилися деякі «лінії» прориву: інвестиційний, який перегукується із туристичним - це залучення інвестицій для розвитку туристично-готельної сфери, для оновлення комунального господарства, створення нових виробничих потужностей. Загалом, всі «лінії» прориву тісно переплетені. Скажімо, транспортний прорив передбачає будівництво, як мінімум, одного моста, підземних переходів, створення нових транспортних розв'язок для уникнення постійних заторів. Пріоритетним для нас є будівництво доступного житла шляхом створення місцевого фонду сприяння молодіжному житловому будівництву, що суттєво здешевить кредити для молоді (житловий прорив). І вже час нарешті зайнятися збереженням старої архітектури в центрі міста і на ділі забезпечити цілодобове постачання води для кожного ужгородця. У свою чергу, кожен ужгородець зможе внести свою пропозицію до цієї програми, висловити власне бачення розвитку обласного центру, яке ми обов'язково врахуємо. Врешті-решт, програма «Ужгородський прорив» - єдиний шанс навести порядок у місті. Питання по роботі над цією програмою - на моєму постійному особистому контролі. Я гарантую, що «Ужгородський прорив» міститиме конкретні шляхи та механізми розбудови міста, а виконання цієї програми стане дійсно проривом для Ужгорода.

    - Ужгородська влада заявила, що хоче дати землю людям, котрі стали в чергу у 1991-1994 роках. Як ви вважаєте, що з цього вийде?

    Я за те, аби ці люди отримали земельні ділянки. Але в мене виникає запитання: чому про цю чергу міський голова не згадував під час своєї першої каденції у 1998-2002, 2006, 2007 роках? Чи досі можна було займатися, умовно кажучи, «дерибаном», а тепер почати говорити про справедливість? Я вважаю, що рішення допомогти людям, таке рідкісне у політичній біографії С.Ратушняка, викликане суворим контролем з боку уряду України, всі дії якого направлені на розбудову нашої держави та турботу про кожного українця. Ужгородський БЮТ закликає владу Ужгорода оприлюднити списки осіб, котрі отримали земельні ділянки в Ужгороді впродовж усіх мерських каденцій Сергія Миколайовича.

    Мартин ГУЛЕЙ

    Влада обласного центру Закарпаття з мером Ратушняком "підсіла" на кримінальні справи! Мер заборонив працівникам міськвиконкому виходити на роботу, а сам покинув Україну?

    Хто ж насправді образив ужгородців: Балога чи Ратушняк?
    Хапати все! В Ужгороді на базарній темі "дехто" добряче нагрів руки...
    "Лісова афера" ужгородських чиновників
    Влада насмітила в Ужгороде на 12 мільйонів, але мер платити збитки не збирається (оновлено)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    КРУТО!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    по-моєму, черновецький кращий в сто разів.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    бют не знає як відмитися від рати? хапнули уілька мільйонів і в кущі....не гарно!!!!!!!!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Накінець зявився той політик якому не байдуже на проблеми простих ужгородців. І що саме головне не кормить людей простими обіцянками а чітко втілює їх в життя. Моя особиста думка потрібно підтримати його ! Народе досить терпіти знущання, обєднаймось і повалимо корумповану владу Ужгорода у вигляді Ратушняка... !!! ВАСЯ ТАК ТРИМАТИ !!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Анонім
    09.04.08 (18:08):
    бачу. ви нічого не розумієте. влада ратушняка милосердна і людська. ратушняк вже накрався і тепер спокійно працює на благо рівноапостольних депутатів від БЮТ, яких не підтримує Гнатків. За Ратушняка! За Гнатківа! За Сидора!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Знаєте Юліана Блядь ой вибачте Бедь в мене таке враження що ви незповна розуму... Ратушняк це прищ на жопі ужгородців який вже давно треба було видавити... !!! Він пережиток 90-х років а саме тих років "рекету". ГАНЬБА

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    я знаю краще його жопу, там нема прищів! і взагалі він жеребець!!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Бедь що з вами ? В мене таке враження що ви просто закохані в Гнатківа. Якщо це так то ви вибрали не той підхід

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я в гнатківа? я краще закохаюся в балогу чи шуфрича!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ну от тепер я повністю не сумніваюсь з тим що ви незповна розуму !!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    в мене розум під спідницею!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    блядь! йобані бютівці! висувають і в Ужгороді вже свого кандидата! а я висуну юрчика чижмаря, який зараз мені краде землю в тернополі!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    БАЛОЗІ! вітьку та не спіши ти висувати чижмсаря, може давай краще сашу доктора чи малого погорєлова???

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    у гкнатківа такі ж шанси перемогти в Ужгороді, як у мене в Києві.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Запрошую Ратушняка в нову партію - "Єдина Радванка"

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Гнатків - нормальна, адекватна людина. Молода. Добре би було, якби Василь став мером. Але ж хто його зна, як люди проголосують..

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    вор ратушняк проклят

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    вважаю гнатківа шісткою барви

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    я єсьм валовшний русин з березного, но живу в ужгороді. думаву, ош русини не лиш на бисіді, а й на ділі поддержат гнатківа, кой пак він самий вумний, ги в полі тингириця

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    гнатків не наш, блін!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    барві - не брешить,збили хлопця з путя

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    як би хто до кого не ставився, але гнатків (вперше про нього чую) каже правду - дійсно, у місті бардак повний!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Адмін ! Не видаляй комети. НЕ буду захищати...!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Слухай ми і так не в кращому стані із-за Dos-атаки....а тут ще хтось своїми ссилками уводить читачів з сайту. Це не ти випадково?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я ! Але , я за ВАС ! Завжди кажу: Репортер кращий, а тому мої комети не рекомендується видаляти. Все нормалізуються , не переживай.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    добрі

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ясно. так це адмін коменти позитивні видаляє????

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    не позитивні....а .....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    а в якому номері феста???