ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Найбільш резонансні злочини та події на 23.07.2008 р.

    26 апреля 2024 пятница
    37 переглядів

    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшла 4 669 заяв про злочини. Вжитими заходами 1 935 (41,4 %) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 2 вбивства, 6 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 8 розбійних нападів, 34 пограбування , 3 факти незаконного заволодіння транспортними засобами.

    За незаконне зберігання зброї затримано 23 особи. У правопорушників вилучено 5 обрізів мисливських рушниць, 14 одиниць саморобної вогнепальної зброї, гранату та 287 набоїв.



    За злочини у сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 63 особи, у яких вилучено 11,6 кг наркотичних засобів.



    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 8 075 осіб.



    За порушеними кримінальними справами заарештовано 738 осіб.



    Протягом минулої доби порушено 98 кримінальних справ за злочинами економічної спрямованості, з них 33 – у сфері службової діяльності.



    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 955 дорожньо-транспортних пригод, у яких 28 осіб загинули та 242 – травмовані.



    У Деснянському районі міста Києва в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано двох місцевих жителів. Попередньо встановлено, що вони вранці 9 липня на вулиці під час раптово виниклої сварки заподіяли смертельні тілесні ушкодження місцевому жителю.



    В одному з селищ Харківської області 14 липня в будинку місцевої жительки було знайдено мертвим з травмою голови її співмешканця та в непритомному стані з аналогічними тілесними ушкодженнями господарку. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за підозрою в скоєнні цього злочину затримано двох жителів одного з селищ зазначеної області. Попередньо встановлено, що вони ввечері 13 липня проникли до будинку потерпілих, заподіяли їм вказані ушкодження й викрали 14 тис. грн. та особисті речі.



    У місті Генічеськ Херсонської області 22 липня о 14.30 місцевий житель в будинку іншого місцевого жителя, під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв пострілами з незареєстрованої мисливської рушниці вбив місцевого жителя та жителя міста Мелітополь Запорізької області.



    В Дарницькому районі міста Києва 15 квітня в приміщенні банку було виявлено відсутність 400 тис. доларів США, 10 тис. євро та 1 млн. гривень. У результаті проведення оперативно-розшукових заходів за скоєння крадіжки вказаних грошей затримано місцевого жителя.



    У місті Кіровоград в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано двох місцевих жителів. Попередньо встановлено, що вони ввечері 2 червня на вулиці в касира пункту обміну валют відібрали інкасаторську сумку, у якій знаходилися 11,3 тис. грн., 2 тис. доларів США, 1,9 тис. євро та 4,1 тис. російських рублів.



    У місті Житомир в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано громадянина Грузії. Попередньо встановлено, що він удень 3 липня зламав замки вхідних дверей, проник до квартири пенсіонерки, й викрав ювелірні вироби.



    В одному з селищ Одеської області 22 липня о 9.00 в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано громадянку Азербайджанської Республіки. Попередньо встановлено, що вона три години тому на ринку викрала в місцевої жительки сумку, у якій знаходилося 5 116 гривень.



    У місті Миколаїв на вулиці затримано громадянина Республіки Індії, у якого вилучено 3 тис. капсул трамадолу.



    У цьому ж місті затримано місцевого жителя, за місцем проживання якого вилучено 2 тис. капсул трамадолу.



    На Дніпропетровщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито чотирьох співробітників товариства з обмеженою відповідальністю. Вони створили вказане фіктивне товариство та ще ряд фіктивних підприємств й через розрахункові рахунки яких здійснили фінансові операції на суму понад 10 млн. гривень. Органами слідства МВС України порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.205 КК України (фіктивне підприємництво)



    На Львівщині працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито приватного підприємця. Він упродовж останніх двох років, з метою прикриття незаконної діяльності із заготівлі та реалізації металобрухту кольорових і чорних металів й ухилення від сплати ПДВ, створив ряд фіктивних підприємств. Унаслідок цього до державного бюджету не надійшло обов’язкових платежів на суму понад 2,2 млн. гривень. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.205 КК України (фіктивне підприємництво)



    В АР Крим працівниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрито суддю районного суду. Він, зловживаючи службовим становищем, не проводячи судового засідання та не з’ясовуючи обставин у справі, виніс неправосудну ухвалу про зміну вироку відносно підсудного у вигляді штрафу в розмірі 1,7 тис. гривень (фактично останній за вироком цього ж судді був засуджений за скоєння грабежу до 2 років позбавлення волі). Крім того, за вказівкою вищевказаного судді був складений фіктивний протокол судового засідання. Прокуратурою міста порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.1 ст.364 та ч.1 ст.366 КК України (зловживання владою або службовим становищем та службове підроблення).



    МВС України



    UA-reporter.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору