ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

60 тонн метанолу ледве не витекли із залізничної цистерни, що прямувала до закарпатського Чопа

    16 июня 2024 воскресенье
    29 переглядів

    Витік метанолу виявили на сусідній із Закарпаттям станції Лавочне Сколівського району Львівської області. Його спричинила несправність в одній із залізничних цистерн вагою 60 т, що була у складі вантажного потяга, який прямував до станції закарпатського м.Чоп. Як повідомив "Поступу" начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій Ігор Кіндратишин, у разі потрапляння найменшої іскри на цю рідину міг статися потужний вибух. За словами пана Ігоря, цю цистерну завантажували в м. Тулі Російської Федерації, відправник - станція Казначєєвка Московської залізниці. Призначення ж вантажу, за його словами, - Чієрна над Тисою (Республіка Словаччина).

    Ігор Кіндратишин зауважив, що, виявивши витік, цистерну відчепили від рухомого складу та відтранспортували на додаткову колію. Цей вантаж, як розповів він, перебував під митним контролем. Також пан Ігор додав, що начальник стації Лавочне відправив телеграму на станцію Казначєєвка Російської Федерації за цим фактом.

    За словами пана Ігоря, силами охорони ВОХР залізниці було організовано охорону в радіусі 200 м від цистерни. Наразі, як розповів пан Ігор, загрози населенню немає жодної. Цистерну ж причеплено до вантажного потяга і відправлено зі станції Лавочне до станції Чоп з подальшим прямуванням до місця призначення.

    Водночас Ігор Кіндратишин висловив своє задоволення роботою залізничників станції Лавочне, які змогли зорієнтуватися у складній ситуації.
    На залізницях Закарпаття знову НП!
    На Закарпатье зафиксирована утечка метанола
    В Закарпатской области ликвидирована утечка метанола из железнодорожной цистерны

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору