ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Баскетбольний турнір на Кубок пам’яті загиблих правоохоронців відбувся в закарпатському Мукачеві

    29 июня 2024 суббота
    31 переглядів

    Вже стало традицією до Дня міліції України проводити в закарпатському Мукачеві баскетбольний турнір, присвячений вшануванню пам’яті правоохоронців, загиблих під час виконання службових обов’язків.

    У цьогорічних змаганнях взяли участь збірні команди УМВС у Закарпатській області, Мукачівських міського та районного відділів внутрішніх справ, а також команда Мукачівського баскетбольного клубу ветеранів "Імпульс". Перед початком спортивних баталій учасники турніру хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих правоохоронців.

    У першому поєдинку команда УМВС впевнено переграла баскетболістів Мукачівського райвідділу (51:34). Напружений та безкомпромісний був поєдинок між командами УМВС та Мукачівською міськвідділу; з рахунком 27:24 перемогли гравці УМВС. У грі за перше місце між ветеранами “Імпульса” та командою УМВС перший період був за правоохоронцями з обласного центру, однак у подальшому Фортуна схилилася на бік ветеранів "Імпульса", які завершили цю зустріч з переможним рахунком 38:25.

    Отже, ветерани Мукачівського баскетбольного клубу ветеранів ”Імпульс” вдруге поспіль стали володарями перехідного кубка турніру Пам’яті загиблих правоохоронців, друге місце посіли гравці УМВС, третіми стали баскетболісти збірної команди Мукачівського міського відділу.

    Кращим “снайпером” турніру визнано нападника команди УМВС А. Кугала, в активі якого -- 41 здобуте очко, а кращим гравцем турніру став В. Бабіля з команди Мукачівського міського відділу. Учасники турніру отримали від керівництва УМВС України в Закарпатській області дипломи та грамоти, а також медалі і подарунки від організаторів цього захоплюючого турніру.

    Олег ДАНЬКО, заступник начальника Мукачівського МВ УМВС у Закарпатській області, Віталій БІБІК, голова БКВ "Імпульс", м.Мукачево
    Баскетболісти-ветерани закарпатського Мукачева завоювали "срібло" на турнірі пам'яті Володимира Бурлаки в Івано-Франківську
    У закарпатському Мукачеві пройшов баскетбольний турнір за перехідний кубок на честь Героя Радянського Союзу Олекси Борканюка
    "Срібло" III Спартакіади структурних підрозділів Київського славістичного університету вибороли студенти з Ужгорода
    Найкращі "снайпери" в закарпатському Мукачеві — ...жінки!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору