ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У закарпатському Мукачеві пройшов баскетбольний турнір за перехідний кубок на честь Героя Радянського Союзу Олекси Борканюка

    01 июля 2024 понедельник
    29 переглядів

    Сьомий раз поспіль у закарпатському м.Мукачево з ініціативи ради Мукачівського баскетбольного клубу ветеранів «Імпульс» та міської ради Організації ветеранів війни України (голова М.Я.Шушкевич) пройшов відкритий баскетбольний турнір за перехідний кубок на честь Героя Радянського Союзу Олекси Борканюка, присвячений 63-й річниці визволення м.Мукачева і України від німецько-фашистських загарбників.На урочистому шикуванні учасників турніру привітала учасниця партизанського руху, ветеран Великої Вітчизняної війни Галина Юріївна Плахотник. Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять тих, хто не повернувся з поля бою, приніс на нашу землю визволення від фашистської навали. А потім 8 команд почали боротьбу за головний приз турніру. Всі ігри пройшли у захоплюючій і цікавій спортивній боротьбі. Жіноча команда «Шанс» (капітан команди Ольга Продан) тільки у доданому додатковому періоді поступилася 1 очком молодіжній команді із Берегова (39:40).

    БК «Мукачево» в упертій боротьбі з рахунком 48:42 програв досвідченим ветеранам із «Імпульса», які в третій раз стали володарем почесного кубка. Друге місце посіла команда БК «Мукачево», а третє — за спортсменами із м.Берегово.

    Найвлучнішим «снайпером» турніру став Юрій Май-нгаст (37 очок, БК «Мукачево»), а кращим гравцем було визнано Анатолія Ромодана (БК «Берегово»).

    Усі команди були нагороджені грамотами, вимпелами, а влучні «снайпери» - медалями від організаторів цього святкового турніру.

    Віталій БІБІК, голова МБКВ "Імпульс", "СПОРТтайм"
    Найкращі "снайпери" в закарпатському Мукачеві — ...жінки!
    У Мукачеві відбувся баскетбольний турнір за перехідний кубок воїнів-"афганців"
    Ужгород: Закарпатці — п’яті на Міжнародній спартакіаді на Кубок імені О.П.Михайліченка
    Коледж ЗакДУ нокаутував навіть Ужгородський нацуніверситет!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору