ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Підсумки відбору будівельної премії в регіонах України

    19 марта 2024 вторник
    Аватар пользователя Катя Фомина

    В лютому підбито підсумки відбору всеукраїнської премії «Український Будівельний Олімп» за 2019 рік. На регіональному ринку нерухомості премійовані наступні компанії і житлові комплекси
    ЗАБУДОВНИКИ
    ІВАНО-ФРАНКІВСЬК Відразу в двох номінаціях «Лідер ринку житла Західної України» та «Стрімкий розвиток і масштабне будівництво в Європі» нагороджена компанія M Group Development. На рахунку компанії десятки успішно реалізованих житлових проектів, які користуються незмінним попитом завдяки оригінальній архітектурі, енергоефективності, розвиненій інфраструктурі та якості забудови. Географія будівництва компанії охоплює не тільки регіони України, а й європейські міста, що підтверджує високі стандарти будівництва M Group Development.
    У ЧЕРКАСАХ професійною нагородою відзначено ПП «Надія» в номінації «Інноваційні стандарти будівництва» за реалізацію близько 50-ти будівельних проектів, впровадження інноваційних методів та сучасних інженерних технологій будівництва, а також у зв'язку з 25-річним ювілеєм.
    ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ БК "Артхаус Груп" нагороджена в номінації «Ведучий регіональний забудовник: унікальна архітектура, європейська якість, і комфорт» за реалізацію масштабних проектів ЖК "Кокос Авеню" (Одеська область), РК "Олімп" і ЖК "Вильский" (м.Житомир ), які відрізняються комфортними рішеннями в плануваннях квартир, якісними матеріалами та високим рівнем благоустрою.
    УЖГОРОД Traksler Development відзначений премією в номінації «Регіональний забудовник року» за багаторічний досвід будівництва житла, яке відрізняється практичністю, продуманістю деталей, комфортом, довговічністю і користується незмінним попитом у жителів Закарпаття.
    ОДЕСА За професіоналізм та сумлінність, застосування передових технологічних рішень та якісних матеріалів, а також 10-річний досвід роботи в сфері будівництва житла ДК «Материк» нагороджена в номінації «Надійний забудовник: стабільність, якість, своєчасність»
    НОВОБУДОВИ
    ЛЬВІВ Кращим проектом комфорт-класу в м Львів визнано ЖК "Парус Smart". Комплекс інтегрований в розвинену міську інфраструктуру, відрізняється інноваційної архітектурою і продуманими плануваннями. Серед переваг цього житлового проекту - власний багаторівневий паркінг і упорядкована прибудинкова територія.
    ЖК "Комфорт +" (Львівська обл., М Дубляни) нагороджений в номінації «Сучасний проект заміського житла: сприятлива екологія, багатофункціональність і комфорт» за вдале розташування поруч з лісом, наявність зручної транспортної розв'язки, проектування власної інфраструктури, паркінгу, охорони, а також широкий вибір квартир.
    ЗАПОРІЖЖЯ Кращим клубним будинком визнаний КБ «Корона Ренесансу» за створення максимально комфортних умов для життя і відпочинку та відповідність всім стандартам клубного житла: унікальна архітектура і середня поверховість, невелика кількість квартир, просторі і ергономічні планування, вишукана обробка, підвищена звуко- і теплоізоляція, закрита територія, безпека і приватність.
    ХАРКІВ ЖК "Континенталь" премійовано в номінації «Екологічне якісне житло: енергозбереження, комфорт і благоустрій». Перевагами цього житла є вільні планування квартир, простора і затишна прибудинкова територія, наявність розвиненої соціальної, торгової і транспортної інфраструктури.
    У сегменті комерційної нерухомості м. Харкова премійований унікальний комплекс IT-мануфактура в номінації «Кращий проект IТ-нерухомості 2019 року» за створення цілісної екосистеми для розробки, просування та реалізації IT-проектів.
    МИКОЛАЇВ ЖК «Концепт» нагороджений премією в номінації «Оригінальна архітектурна стилістика, зручна локація і насичена інфраструктура» за вдале розташування поруч з міським парком, в районі зі сформованою інфраструктурою, лаконічний архітектурний стиль, ергономічні планування, використання якісних матеріалів і сучасних технологій будівництва.
    ВІННИЦЯ ЖК «Golden House» нагороджений в номінації «Унікальна концепція сучасного житла: новітня архітектура, просторі планування, якісні матеріали» за оригінальний архітерний стиль, сучасний дизайн і новітні планувальні рішення (просторі квартири і пентхауси з панорамним склінням, французькими балконами та терасами).
    УЖГОРОД ЖК «Паннонія» відзначений премією в номінації «Європейський рівень життя і комфорту» за високий рівень якості та благоустрою, елегатний архітектурний стиль, ергономічні планування, застосування сучасних оздоблювальних матеріалів.
    КРЕМЕНЧУК ЖК "Дніпровська Рив'єра" нагороджений в номінації «Висока функціональність, вдале розташування, екологічність та доступність» за натуральні якісні матеріали, власну розвинену інфраструктуру, креативний дизайн фасадів, різноманітність планувань, а також вдале розташування, поруч з центром міста і парковою зоною.
    ЖИТОМИР ЖК «Преміум Парк» премійовано в номінації «Краще співвідношення ціни і якості, надійність та комфорт» за комфортабельні просторі планування, сучасні енергозберігаючі матеріали, екологічність, розвинену інфраструктуру та зручну транспортну розв'язку.
    ЛУЦЬК ЖК "Caramel Residence" відзначений премією в номінації «Висока якість будівництва, енергоефективність та екологічність» за комплексний підхід до енергозбереження, застосування якісних сертифікованих будівельних матеріалів, організацію власної інфраструктури, озеленення території забудови.
    Премією «Український Будівельний Олімп», заснованою в 2006 році, щорічно відзначаються найбільш значущі будівельні проекти, компанії, бренди. Детальніше про методику та результати відбору читайте на офіційному порталі Business Olimp Awards www.olimpawards.org