ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Фракцiя СПУ готова пiдтримати проект Державного бюджету України на 2007-й рік

    17 мая 2024 пятница
    29 переглядів

    Фракцiя Соцiалiстичної партiї України готова пiдтримати голосування щодо прийняття до розгляду проекту бюджету на 2007 рiк у разi залучення її представникiв до доопрацювання документа, передає «Інтерфакс-Україна». Про це в iнтерв'ю журналiстам у четвер пiсля засiдання фракцiї повiдомив народний депутат Євген Фiлiндаш.

    "Тому ще одне рiшення фракцiя зараз прийняла, що за умови створення робочої групи спiльно з урядом i представниками фракцiї СПУ ми готовi прийняти до розгляду цей бюджет, але не прийняти його у першому читаннi», – наголосив вiн.

    Вiн зазначив, що в засiданнi фракцiї взяли участь голова Верховної Ради Олександр Мороз i перший вiце-прем'єр мiнiстр, мiнiстр фiнансiв Микола Азаров.

    На засiданнi обговорювалася можливiсть пiдтримання в четвер фракцiєю СПУ голосування щодо прийняття до розгляду проекту бюджету парламентом.

    За словами Є.Фiлiндаша, сторони домовилися, що представникiв фракцiї СПУ буде залучено до бюджетного процесу i, зокрема, працюватимуть у робочiй групi, яка готує законопроект про бюджет на 2007 рiк до першого читання.
    Уряд вніс на розгляд парламенту проект Програми соціально-економічного розвитку України на 2007 рік
    Бюджетні комісії Ужгородської міської та Закарпатської обласної рад проекту бюджету на 2007 рік ще навіть не розглядали!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору