ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Футбол на снігу

    26 апреля 2024 пятница
    76 переглядів

    В Ужгородському районі розпочалась зимова першість з футболу серед десяти команд, які розділені на дві зони В зоні А, яка проводиться у Великих Лазах, приємно здивувала команда «Віола» з Худльова, яка демонструє дуже зрілий, привабливий футбол.

    У першому турі худлівчани легко розібралися із «Медеєю» з Оріховиці (6:0), а в другому турі здолали іменитих середнянців (2:1) Великі Лази в першому турі виграли в команди Нижнє Солотвино (4:1), в другому - обіграли «Медею» (1:0).

    У зоні Б екзаменує всіх ФК «Вовкове» У першому турі пройшли баталії між «Карпатами» з с Кам'яниця і ФК «В Добронь» (2:1) на користь кам'яницьких футболістів с.Вовкове переграло моло

    діжну команду «Словак» с.Сторожниця (4:0). У другому турі хлопці із Великої Доброні не змогли витримати футбольного тиску із Вовкового.

    Подібна гра була і в двобої між ФК «Сюрте» і «Карпати» с.Кам'яниця. Масу можливостей не використали сюртянці, за що були і покарані — 3:0.

    У зоні А — лідер «Віола» із Худльова із 8 очками, на другому місці — Великі Лази, на третьому — смт.Середнє. Замикають турнірну таблицю футболісти із Оріховиці. У зоні Б лідирує Вовкове (8 очків), на другому місці — «Карпати» з Кам'яниці, на третьому — команда Із Сюрте

    Іван ГОЛОВКО, начальник відділу спорту Ужгородської РДА, суддя республіканської категорії

    "Закарпаття" грає й перемагає
    Львів’янин Олег Венчак гратиме за ужгородське "Закарпаття"?
    В Ужгороді відбувся дитячий турнір з міні-футболу

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору