ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Хто буде наступним губернатором Закарпаття?

    26 апреля 2024 пятница
    28 переглядів

    Як уже повідомляв "UA-Reporter.com", сьогодні Президент України Віктор Ющенко призначив Віктора Балогу міністром з надзвичайних ситуацій України. Виникає інтрига, хто ж стане наступним губернатором краю? Усе залежить, швидше за все, від того, кого порекомендує на цю посаду Віктор Балога. Скоріше за все, це будуть члени його команди. Найімовірніше — нинішній перший заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Олег Гаваші чи нинішній мер Мукачевого Василь Петьовка. Не виключено, що в до списку кандидатур на посаду губернатора потрапить й Ігор Кріль — нинішній голова ДПА у Закарпатській області.

    Майже, такі ж самі припущення висловив нашому кореспондентові й відомий закарпатський політик голова Закарпатської територіальної організації Української Спілки ветеранів Афганістану Сергій Слободянюк. Тільки, на його думку, перевагу на посаду губернатора віддадуть Василю Петьовці. Він — менш амбіційний, але кращий господарник й економіст. Не виключає Сергій Слободянюк, що до цього переліку потрапить і Валерій Коляско — нинішній керуючий регіонального управління Національного банку України.
    Балога займе в уряді Єханурова крісло міністра МНС?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Відчуваю, що Україна стане не парламентсько-президентською республікою, а - монархією. Влада передається "своїм" по спадковості, по-родинному! І Закарпаття тому приклад. Ні, щоби дати Ратушнякові розвалити область, як це зробила з країною Ю.В. і тоді через півроку в ужгородців не виникало би сумнівів про те кого не треба обирати мером!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я бы проголосовала за Василия Петьевку.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Петьовка и це однозначно....; Кріль - ще не настав його час....; Гаваші - це смішно....

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не дай Боже чтоб Петевка стал губернатором.Он неимеет никакого образования и с него слабый чиновник.Хватит нам мукачевского дерма.А Слобода лижет жопу Балоге лизун несчастный

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    одры. ну ты и дура....