ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Міністр Балога повторно представлений колективу МНС України

    17 июня 2024 понедельник
    27 переглядів

    Сьогодні віце-прем'єр Андрій Клюєв представив працівникам центрального апарату Міністерства з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Міністра Віктора Балогу, повідомили у прес-службі МНС України. Клюєв високо оцінив попередні результати роботи Балоги у МНС, зокрема, відзначив його великий державницький професіоналізм і людську порядність. Він особливо відмітив той факт, що Балога перепризначений, і це дає МНС змогу працювати і виконувати свої завдання у нормальному режимі, повідомляє "Forum".

    Віце-прем'єр підкреслив, що спадкоємність досвіду минулого уряду буде головною у роботі нового Кабміну. Також він сказав, що з початком роботи Верховної Ради у вересні в ній буде сформована нова більшість, до якої входитимуть 322 депутати.

    Віктор Балога, у свою чергу, нагадав присутнім, що перша в Україні широка коаліція була створена та успішно працює в його рідному Закарпатті. Нарешті саме такого формату політики досягли і на загальнодержавному рівні.

    Керівник МНС наголосив, що очолюване ним Міністерство завжди було поза політикою, і рятувальники повсякчас готові надати допомогу людям, які потрапили в біду, зробити все для того, щоб мінімізувати наслідки будь-яких надзвичайних ситуацій тощо.
    Верховна Рада затвердила склад уряду прем’єр-міністра Віктора Януковича
    Новим міністром внутрішніх справ України стане міністр-надзвичайник в уряді Єханурова Віктор Балога?
    Віктор Пащенко: "Шанси Віктора Балоги на віце-прем’єрство – 50% на 50%"
    Закарпатець Віктор Балога стане віце-прем’єром нового уряду з питань регіональної політики та кадрів?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору