ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Місто Ужгород зі значним відривом лідируює у рейтингу соціально-економічного розвитку міст України

    11 мая 2024 суббота
    33 переглядів

    Міста Київ, Ужгород, Славутич Київської і Южне Одеської області зі значним відривом лідирують у рейтингу соціально-економічного розвитку міст України, оприлюдненому недержавним аналітичним центром "Інститут Реформ".Характерно, що Славутич і Южне, населення кожного з яких не перевищує 25 тис. осіб, випередили міста-мільйонники. Серед міст, найбільших за чисельністю мешканців, наступні після столиці позиції зайняли Львів і Дніпропетровськ. Серед обласних центрів поряд із Ужгородом найрозвинутішими виявилися інші представники західної України - Івано-Франківськ, Львів, Луцьк, Рівне, Тернопіль і Чернівці, які посідають місця у першій двадцятці рейтингу.

    У цілому результати дослідження показали, що в більшості регіонів є лише одне чітко визначене місто-лідер, причому це не завжди обласний центр. Традиційно високими є рейтингові позиції міст-супутників електростанцій, які тримають першість за показниками доходів місцевих бюджетів, середніх зарплат і природного приросту населення.

    Всього у рейтинг включено 176 міст України. Дослідження проводилося за найсвіжішими офіційними даними статистики, які були доступні на 10 січня нинішнього року.

    ua-reporter
    Прокуратура Закарпатської області порушила кримінальну справу за фактом зникнення 21 млн. гривень з міського бюджету Ужгорода
    Голова громадського об’єднання «Місто» Сергій Слободянюк привітав ужгородців з Новорічно-Різдвяними святами
    Громадське об’єднання "Місто" привітало ветеранів війни та праці з Новим роком та Різдвом Христовим
    З часу замаху на життя С.М.Слободянюка минуло півтора року. Ветерани війни в Афганістані в черговий раз звернулися до прокуратури

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору