ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Молоді соціалісти та УДАІ Закарпаття провели спільну акцію до Міжнародного дня захисту дітей

    01 мая 2024 среда
    34 переглядів

    Закарпатська Спілка молодих соціалістів (СМС) та Управління державної автоінспекції УМВС в Закарпатській області спільно організували та провели навчання з безпеки дорожнього руху для школярів обласного та районних центрів в рамках відзначення Міжнародного дня захисту дітей.
    Правильно поводитися на дорозі вчилися учні Ужгородської ЗОШ №5, Іршавської гімназії, Перечинської ЗОШ та студенти Хустського навчально-консультаційного центру Національного університету Львівська політехніка.

    Старший інспектор Лідія Чорненька УДАІ та голова Закарпатської обласної організації СМС Василь Граб проводять навчання в Перечинській загальноосвітній школі.
    Старший інспектор Лідія Чорненька УДАІ та голова Закарпатської обласної організації СМС Василь Граб проводять навчання в Перечинській загальноосвітній школі.

    Старший інспектор відділу нормативно-правового забезпечення та профілактики дитячого дорожньо-транспортного травматизму УДАІ в Закарпатській області Лідія Чорненька розповіла учням про причини травмування дітей на дорозі, необхідні заходи безпеки, навела статистику та приклади трагічних випадків ДТП. Діти також ознайомилися з профілактичними плакатами та друкованими матеріалами.

    „Ми не могли оминути увагою День захисту дитини”, — коментує прес-службі Закарпатського обкому СПУ ініціатор акції голова ЗОО СМС Василь Граб, — „До того ж, ось-ось почнуться літні канікули, і дітям не зайвим було нагадати про безпеку на дорозі. Після канікул ми проведемо цю акцію повторно, але вже у всіх районних центрах області та придорожніх селах”.

    Як свідчить офіційна статистика УДАІ УМВС в Закарпатській області, кількість ДТП з вини дітей за чотири місяці 2006 року зросла, зокрема, в Іршавському та Перечинському районах.
    Молоді соціалісти Закарпаття знайомлять студентів з сучасними технологіями виробництва
    Молоді соціалісти Закарпаття заохочують молодь цікаво проводити вільний час
    Молоді соціалісти Закарпаття влаштовують сиротам дозвілля
    Молоді соціалісти вчать азам підприємницької діяльності студентів Закарпатського держуніверситету

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору