ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Молоді соціалісти Закарпаття знайомлять студентів з сучасними технологіями виробництва

    15 мая 2024 среда
    32 переглядів

    Закарпатська обласна організація Спілка молодих соціалістів України організувала екскурсію на автомобільний завод ЗАТ „Єврокар” для студентів інженерно-технічного факультету Ужгородського Національного університетуУ четвер, 11 травня, підприємство відвідала перша група з двадцяти студентів. Всього заплановано три екскурсії для других, третіх та четвертих курсів спеціальності „машинобудування”, повідомили "" у прес-службі Закарпатського обкому Соціалістичної партії України. Майбутні інженери-механіки ознайомилися з повним циклом зборки автомобілів „Шкода” та „Фольксваген”, технологічними особливостями цього процесу, тестуванням готових автівок, умовами праці на заводі європейського зразка. Як зазначив заступник з виробництва генерального директора ВАТ „Єврокар” Олександр Кізченко, технологія зборки автомобілів запозичена у чеських автобудівельників і адаптована до українських стандартів.

    „Ми хотіли, щоб студенти побачили своє потенційне місце роботи після закінчення навчання”, — повідомляє прес-службі Закарпатського обкому СПУ голова Закарпатської обласної організації Спілки молодих соціалістів України Василь Граб, — „Сподіваємось, це стимулюватиме їх у навчанні, адже лише найкращі зможуть отримати роботу на таких підприємствах. Крім того, це просто цікаво познайомитись з виробництвом автомобілів єврокласу”.

    Закарпатська Спілка молодих соціалістів ініціюватиме переговори між керівництвом „Єврокару” та інженерно-технічного факультету УжНУ про проходження студентами конструкторської практики на заводі.
    Молоді соціалісти Закарпаття заохочують молодь цікаво проводити вільний час
    Молоді соціалісти Закарпаття влаштовують сиротам дозвілля
    Молоді соціалісти вчать азам підприємницької діяльності студентів Закарпатського держуніверситету

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору