ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті на черевний тиф уже захворіли 54 людини

    27 апреля 2024 суббота
    73 переглядів

    Кількість хворих на черевний тиф на Закарпатті зросла до 54 людей. Сьогодні до місцевих лікарень доправили ще 19 людей. У шістьох, а серед них й одна дитина, діагноз підтвердили остаточно. Медики кажуть, що інфекція поширюватиметься й надалі, бо інкубаційний період тифу триває 21 день. Місцеві лікарі переконують, що штам вірусу відрізняється від зафіксованих в Україні раніше. Він стійкий до звичайних антибіотиків, а тому припускають, що тиф має азійсько-африканське походження і занесли його у села Перечинського району нелегальні мігранти, яких селяни переховують заради грошей.

    Навалою нелегалів на Закарпатті невдоволений міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко. Сьогодні в Ужгороді він заявив, що особисто розбиратиметься із ситуацією щодо затримання іноземців. І додав, що завтра в Словаччині проситиме колег спільними зусиллями боротися із нашестям нелегалів в Україні.

    Юрій Луценко, міністр внутрішніх справ України: "Словаки висловили готовність в рамках ЄС допомагати Україні в становленні, в тому чслі і міліції. Я буду їх просити орієнтуватися на допомогу нам саме у цій боротьбі. Якщо ми, Україна, в тому числі Закарпаття, є на передньому краї у боротьбі з нелегальною міграцією, очевидно, це проблема не тільки України", повідомляє "ICTV".
    Мэр Перечина просит Ющенко ввести чрезвычайное положение
    Закарпаття: Попередній діагноз "черевний тиф" поставлений 14 краянам
    Закарпаття: Медики роблять усе, аби запобігти епідемії черевного тифу
    Закарпаття: На Перечинщині на черевний тиф захворіло близько 40 чоловік

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору