ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті з’явиться ще одне підприємство, яке спеціалізуватиметься на випуску спортивного спорядження (Доповнено)

    04 июля 2024 четверг
    36 переглядів

    Як уже повідомлялося раніше, голова Закарпатської обласної держадміністрації Олег Гаваші та керівник австрійської фірми "Бліцарт" Карл Гофштеттер під час зустрічі в Ужгороді обговорили перспективи створення в місті Мукачеві підприємства з випуску спортивного спорядження. Згадана фірма - відомий у світі виробник гірських лиж та гірськолижного спорядження.

    На фабриці
    На фабриці "Фішер" в Мукачеві.

    У Мукачеві уже діє одне потужне лижне виробництво - спільне українсько-австрійське підприиємство "Фішер-Мукачево". Його створили у 1995 році місцева лижна фабрика "Тиса" та австрійська фірма "Фішер ГМБХ". Нині СП є одним із найпотужніших світових виробників лиж (спортивно-бігових та гірських), ключок для гри у хокей із шайбою на льоду та м'ячем на асфальті. Підприємство виготовляє понад мільйон триста тисяч пар лиж на рік, а це - 50% споживання цього виду продукції на світовому ринку. Замовниками продукції СП "Фішер-Мукачево" є відомі фірми "Росіньол", " Саломон", "Нордіка", "Атомік" та інші, а ключками грають команди НХЛ у Канаді та США. На мукачівських лижах тренуються відомі українські спортсмени.

    Вочевидь, успіх фірми "Фішер" на Закарпатті став прикладом для наслідування і для іншої австрійської фірми - "Бліцарт". Олег Гаваші обіцяв сприяння у здійсненні її планів щодо освоєння на закарпатському ринку, повідомляє Ярослав Ядловський, УКРІНФОРМ.
    Австрійська фірма "Бліцарт" випускатиме свої лижі у закарпатському Мукачеві
    Мукачівські "снігоходи" підкорювали висоти Кавказу, Паміру та Північний полюс
    Закарпаття: На українсько-австрійському ТОВ «Фішер-Мукачево» загинув верстатник
    Закарпатське Мукачево: Від легендарних "Бескидів" до вишуканих "Фішерів"...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору