ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Новорічні подарунки від податківців Закарпаття

    26 апреля 2024 пятница
    57 переглядів

    УЖГОРОД

    Новий рік - одне з найгарніших свят, яке з нетерпінням чекають і дорослі, і діти. Дорослі вірять у зміни в житті на краще, а діти, безумовно, чекають подарунків, що їм покладе під новорічну ялинку-красуню Дід Мороз.

    Але багато дітей-сиріт та дітей із малозабезпечених сімей, які, як ніхто, потребують уваги, часто бувають обділені турботою у це свято. Тому, за ініціативою начальника ДПІ у м. Ужгороді Марії Бадиди, роль Діда Мороза взяли на себе ужгородські податківці. Напередодні Нового року вони завітали до родинного будинку Благодійного фонду "Нова сім'я", де виховуються діти-сироти. На власні кошти, зібрані колективом, та спонсорську допомогу були придбані канцелярські товари, іграшки і, безумовно, багато цукерок та фруктів.

    З теплими поздоровленнями звернулися до дітей та вихователів закладу заступник начальника інспекції Володимир Москаленко та начальник відділу обслуговування платників податків Микола Попович, побажавши здоров'я, невичерпної енергії у навчанні та усіляких гараздів на їхньому нелегкому життєвому шляху.

    А вдячні діти у відповідь за виявлені людяність та щедрість порадували податківців невеличким концертом, показали виставку малюнків, присвячену святкуванню Нового року, похвалилися своїми успіхами у навчанні.

    УЖГОРОДЩИНА

    Сотні дітей-сиріт та дітей із малозабезпечених сімей отримали минулого тижня подарунки від закарпатських податківців. До вихованців Чинадіївського дитбудинку та Імстичівської допоміжної школи-інтернату, школи-інтернату у Нижньому Бистрому та гімназії-інтернату у Бурштині тощо додалися й 107 дітей зі спецшколи-інтернату у Часлівцях, що на Ужгородщині.

    Вітав дітей начальник Ужгородської МДПІ Василь Пацкан. Василь Васильович щонайперше побажав як 7-річним, так і 17-річним учням знайти своє місце у житті. Сьогодні зробити це вихованцям інтернатних установ нелегко, тим паче, спеціалізованої школи. До щирих побажань від імені колективу Ужгородської МДПІ додалися ще й солодощі, фрукти, канцелярські товари та різноманітні іграшки.

    Сьогодні на вулиці Грушевського було свято для дітей
    Ужгородський Дід Мороз провадить прийом дітлахів
    Дід Мороз завітав до Виноградова
    На Новорічно-різдвяні свята юні мукачівці отримали більше 8 тисяч подарунків

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору