ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Партійці Миколи Песоцького створили в Закарпатті потужну політичну силу

    03 мая 2024 пятница
    31 переглядів

    В ній уже понад тисяча членів, і притік не завершився.Розвиваючи тему про розбудову різних партійних структур на Закарпатті, якою цікавиться і наше видання, і продовжуючи вже розпочату тему, ми знову-таки вважаємо за потрібне поцікавитися думкою про новостворену крайову організацію НТСУ (Народно-трудового союзу України) у керівника закарпатського осередку Олексія Андрійовича ФОЗЕКОША.

    Він, зазначимо, очолював Мукачівську міську організацію СДПУ(о). Запам’ятався як відомий на Закарпатті юрист, який захищав у суді інтереси Ернеста Нусера проти Віктора Балоги, честь якого пробували відстояти народні депутати України Юрій Кармазін та Роман Зварич. Але О.Фозекош зробив їм звичайний юридичний капут. І от тепер цей вдатний чоловік очолив у Закарпатті НТСУ. Всі навколопартійні жевжики почали перелякано чухатися.

    — Я вважаю і глибоко переконаний, — сказав О.Фозекош "UA-Reporter.com", — що наша політична сила на Закарпатті має великі перспективи, оскільки і я, і все керівництво обласної організації володіє великим досвідом партійної роботи, адже ми брали участь у різних виборчих кампаніях, очолювали міські та обласні осередки від СДПУ(о) до Республіканської партії України.

    — Чому ж ви з них вийшли, як деякі комуністи з народу?

    — Тому, що переважна більшість цих партій, що характерно для України, є партіями вождистського типу або свого роду політичними бізнес-холдингами. На відміну від цих горе-партій, НТСУ є дійсно політичною партією, в основі діяльності якої покладені ідеї соціал-реформізму та християнської моралі, прагнення перетворити Україну на соціально орієнтовану державу. Керівництво цієї партії, особисто Микола Песоцький (колишній голова Держкомрезерву України. — Авт.) намагаються створювати нову партійну структуру, яка би об’єднувала весь лівоцентристський рух на Україні та керувалася принципами демократизму в партійному будівництві та повсякденній партійній роботі. Вважаю, що закарпатський осередок теж буде працювати в цьому плані і зможе досягти позитивного результату на наступних парламентських виборах, взявши на Закарпатті щонайменше 5% на наступних парламентських виборах.

    — Що ви, Олексію Андрійовичу, можете мовити стосовно якісного складу обласної організації?

    — В складі НТСУ можемо вздріти чимало відомих Закарпаттю імен. Зокрема, голову Спілки адвокатів Закарпаття, заслуженого юриста України П.Немеша, який є першим заступником секретаря обкому НТСУ, а також колишнього голову Мукачівського міського осередку Республіканської партії України Геннадій Саприкін (він очолює Мукачівську міську організацію НТСУ), колишнього голову Великоберезнянської РДА, тодішнього секретаря тамтешнього райкому СДПУ(о) Федора Ромочуцького.

    — А чи підтримують вас багаті прогресивні краяни?

    — Звичайно. Для них це за честь. Маємо підтримку чисельних бізнесових структур Закарпаття, серед яких хочу особливо відмітити фірму “Сандерс” Германа Розентала. Він виявив повну підтримку Виноградівській районній організації НТСУ. Підтримує нас Мукачівська спілка підприємців, у складі якої понад 170 членів. В обласному центрі нас підтримує відоме СП “ФЕК Конвектор Україна”, яке представляють Степан Туровцій і Вікторія Сабурова. Важко й перелічити всі підприємницькі структури, які зацікавлені в існуванні на Закарпатті нової політичної сили, яка буде якісно новою політичною партією і не робитиме помилок СДПУ(о) і СПУ.

    Розмовляв Василь ЗУБАЧ.
    На Закарпатті посіяні нові партійні зерна...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору