ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Призначення нових губернаторів у Тернопільській та Івано-Франківській посилять не Ющенка, а Балогу

    23 июня 2024 воскресенье
    28 переглядів

    Призначення Президентом в.о. губернаторів Тернопільської та Івано-Франківської областей свідчать про наявність конфлікту всередині БНУНСу, адже «зняли» рухівських губернаторів. Про це ЗІКу сьогодні, 24 жовтня, повідомив політолог Петро Жук.На його думку, призначення губернаторів посилять не стільки Президента, як голову його Секретаріату Віктора Балогу. «Це політика фактів, що відбулися. Така політика не відповідає європейським традиціям», – зазначив Петро Жук.

    За його словами, попри призначення Президентом нових в.о. губернаторів, БЮТ не відмовиться від амбіцій очолити облдержадміністрації.

    ***

    23 жовтня Президент, зокрема, звільнив Івана Стойка з посади голови Тернопільської обласної державної адміністрації і призначив в.о. губернатора Юрія Чижмаря.

    Ю.Чижмар народився у 1974 році на Закарпатті. За фахом – юрист. Депутат Ужгородської міськради 4-5 скликань. До призначення з вересня 2006 року обіймав посаду керівника служби глави Секретаріату Президента України.

    Також 23 жовтня було звільнено Романа Ткача, який очолював Івано-Франківську ОДА з 2005 року. В.о губернатора призначено міського голову Яремче Миколу Палійчука, 1971 року народження.

    І.Стойка та Р.Ткача було звільнено з обранням на позачергових парламентських виборах народними депутатами від блоку «Наша Україна – Народна самооборона».
    БЮТ запитує, навіщо Тернопільщині керівник з Закарпаття
    Тернопольщину отдали человеку Балоги — 32-летнему Юрию Чижмарю

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору