ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Прізвища Порошенка, Третьякова, Мартиненка, Зварича, Жванії, Червоненка компрометують чесних, порядних людей, які зв’язали своє майбутнє з "Народним Союзом "Наша Україна!"

    26 апреля 2024 пятница
    41 переглядів

    Як повідомив сьогодні на прес-конференції в Ужгороді голова Ужгородської районної організації НСНУ Анатолій Колібаба 12 листопада під час другого з’їзду партії НСНУ в Києві він зачитав колегам звернення, в якому висловлено недовіру керівництву та запропоновано його переобрати. «Прізвища Порошенка, Третьякова, Мартиненка, Зварича, Жванії, Червоненка компрометують чесних, порядних людей, які зв’язали своє майбутнє з «Народним Союзом Наша Україна», компрометують нову українську владу і нашого Президента», – йдеться у зверненні. Члени Ужгородської районної партійної організації на з’їзді заявили про небажання бути членами «кишенькової партії» представників влади. «Рада партії і її керівництво прийняли і розуміють Народний Союз як додаток до влади», – наголошується у зверненні.

    За словами Анатолія Колібаби, колеги з інших регіонів їх підтримали, вони також мали зауваження до роботи керівництва партії.

    Після виступу керівника Ужгородської райорганізації НСНУ Анатолія Колібаби Президент Віктор Ющенко запропонував змінити один пункт порядку денного. Було вирішено розглянути питання про новий склад ради партії таємним голосуванням. Однак, як розповів Анатолій Колібаба, за таке рішення не проголосували учасники з’їзду.

    Претензії, зокрема, до Петра Порошенка, А.Колібаба аргументував тим, що той розвалив команду, повідомляє ЗІК. За його словами, райорганізація не втрачає надії і має намір змінити ситуацію вже під час наступного з’їзду, коли мова йтиме про формування списків.

    Водночас А.Колібаба спростував інформацію про замовний характер заяви: «Зміст цієї заяви був ухвалений ще 30 жовтня під час Ужгородської конференції районного осередку партії. Відтак її було узгоджено і з обласною організацією НСНУ».
    Мукачевская "Барва" выдавливает из местного руководства НСНУ нормальных людей
    Міністр Балога кинув своїх вчорашніх патронів
    Закарпатські "нашоукраїнці" невдоволені керівництвом партії і наполягають на його переобранні

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я вважаю, що цей "політик" довго не протягне. Масонська олігархія таку спробу кидалова не простить ні йому ні його годувальникам Балозі і Гавашію.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    шхзлдхбэ

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    До списку треба додати Балогу, Поповича, Гаваші, самого Колібабу.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Zinchenko probravsya v Tyl i udaryv normal'nym lyudyam v spynu. "Molodec'".