ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ратушняк замовив 100000 екз. газети "Правозахист" з компроматом на Балогу. И стверджує що обласний штаб «Нашої України» оголосив аукціон посад в органах державноі влади!

    27 апреля 2024 суббота
    59 переглядів

    За інформ. джерела в тижневику "Правозахист"(гол.ред.Темнов М.)Ратушняк замовив 100000 екз.газети "Правозахист" з компроматом на Балогу, повідомляє клуб професійних журналістів Закарпаття.
    Що ж стосується розстановки кадрів в області, то у Ратушняка є питання, які він через "РІО" задає "НУ" і Віктору Балозі:

    "Поговорюють, що обласний штаб «Нашої України» вже мало не оголосив аукціон посад. І бажаючих очолити різні владні структури є чимало. Та найгірше те, що відкупні за минулі гріхи, а також плату за майбутні посади приносять і ті, хто ще зовсім недавно був у команді старої влади. І не просто був, а чинив терор проти опозиції.

    Щодо крісла губернатора, то, за різними версіями, воно приготоване або для Балоги, або для Іванча, або для Сятині. Пріоритет належить керівникові обласного штабу «Нашої України» Вікторові Балозі. Тому саме до нього і є запитання, на які хочеться отримати відповіді.

    Чи правда, що за місце в новій владній команді області заплатив уже навіть головний штабіст Януковича Сергій Слободянюк?

    Чи правда, що штаб отримав відкупні від такого собі бізнесмена Андрєєва, братки якого ще не так давно били депутатів від «Нашої України», захоплюючи ринок на вул. Краснодонців у Ужгороді?

    Чи правда, що в нову владну команду беруть і нинішнього ужгородського мера Погорєлова, який, кажуть, під час недавніх маніфестацій в Ужгороді самих маніфестантів обзивав такими словами, якими оперують «на зоні»...Нова влада області повинна затямити, що, голосуючи за Ющенка, народ голосував і за прозорість самої влади. Тому, якщо регіональні «нашоукраїнці» мають плани з влади робити бізнес, то така влада нам не потрібна... " - слушно заявляє Ратушняк.

    "РІО"

    КПЖЗ


    Ризак ушел в отпуск. Чучка хочет быть мэром Ужгорода, а Петевка не хочет быть губернатором?
    Нового обличчя у Закарпатської влади не буде!Корреспондент «Обкома» "уволил" закарпатcких чиновников.
    Нардеп Ратушняк знову змінив політорієнтацію
    Ратушняк готується до силового захоплення адміністративної будівлі ВАТ „Ужгородське АТП 12107”

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору