ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ректор УжНУ Микола Вегеш вважає, що новий міністр освіти Іван Вакарчук менше приділятиме уваги школам

    02 мая 2024 четверг
    55 переглядів

    На думку ректора Ужгородського національного університету (УжНУ) Миколи Вегеша, новий міністр освіти і науки України Іван Вакарчук «буде більше приділяти уваги науці, оскільки він академічний вчений і, можливо, що школам такої уваги приділяти не буде».

    Микола ВЕГЕШ.
    Микола ВЕГЕШ.

    Про це він розповів сьогодні, 10 листопада, під час прес-конференції в Ужгороді, присвяченій нововведенням під час вступу до вишів.

    Микола Вегеш зауважив, що роботі міністра Івана Вакарчука наразі важко давати оцінку, оскільки «людина менше місяця працює на цій посаді». Проте, на думку ректора УжНУ, пану Вакарчуку працювати буде важко: «Попередній міністр Станіслав Ніколаєнко більше спеціалізувався на профтехосвіті, він краще знав середню школу. Теперішній міністр краще знає науку, але, мабуть, трохи гірше знає всі інші сфери, зокрема, і дошкільне виховання, і шкільне», - сказав Микола Вегеш, інформує ЗІК.
    Ректор Ужгородського нацуніверситету Микола Вегеш став почесним доктором Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника
    Микола Вегеш, ректор УжНУ: У рідний виш ужгородців іде все менше...
    Студенти УжНУ отримуватимуть заохочувальні стипендії від Ужгородського коньячного заводу
    Микола Вегеш: "Вважаю, що найгірше для політика – це зрада"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору