ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сім наркоторговців затримали під час спецоперації в Ужгороді

    22 июня 2024 суббота
    69 переглядів

    Наркотики спробував кожен другий студент обласного центру Закарпаття.Як повідомив начальник відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків УМВС у Закарпатській області полковник міліції Сергій Ваш, наприкінці минулого тижня відбулася широкомасштабна операція з очищення від збувачів наркоречовин Ужгорода. У ній брали участь практично всі служби міліції області й бійці спецпідрозділу "Беркут".

    Практика правоохоронців свідчить, що продавцями наркотиків в обласному центрі є переважно особи ромської національності. Часто вони торгують відкрито, зухвало, але й вигадливо - то молоді циганки з немовлятами на руках буквально з дитячих пелюшок витягують "наркоту", то в складках одягу її ховають 80-90 річні бабки.

    Під час спецоперації міліція затримала 7 торговців, у них вилучено пакетики з марихуаною, також наркосировину знайдено під час обшуків за місцем їх проживання.

    За орієнтовними даними принаймні спробував наркотики кожен другий студент в Ужгороді, пише газета "Старий Замок "Паланок". А марихуана, яку найчастіше і продають роми, вважається серед молоді майже звичним явищем.

    Наразі встановлюються канали постачання в Ужгород наркосировини, а також особи, причетні до цього.

    Начальник відділу БНОН Сергій Ваш дуже вдячний свідомим громадянам, які допомагають правоохоронцям інформацією про збут наркотиків, залучення молоді до їх вживання і просить усіх, у кого є з цього приводу бодай мінімум інформації, телефонувати за номером 8 22 695370.
    У аеропорту "Львів" затримано наркокур'єра з Москви
    Наркомафия с Косово подбирается к Закарпатью...
    Як наркомани звили "кубло" у закарпатському Рахові...
    Закарпатський ді-джей продавав наркотики завсідникам нічного дискоклубу?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору