ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Стартував запис на додаткову сесію незалежного тестування

    26 апреля 2024 пятница
    33 переглядів

    Від сьогодні в Україні реєструють учасників додаткової сесії незалежного тестуванняВід сьогодні, 5 травня, розпочато реєстрацію на додаткову сесію зовнішнього оцінювання знань випускників шкіл. Взяти участь в ній зможуть ті, котрі з поважних причин не зареєструвалися або не з’явилися на основну сесію. Випускники повинні до 5 червня зареєструватися у регіональних центрах оцінювання якості освіти або в обласних інститутах післядипломної освіти педагогічних кадрів, - повідомили UA-reporter.com

    в Інформаційному центрі незалежного оцінювання.

    "Право на участь у додатковій сесії мають лише ті, хто не зміг взяти участь в основній сесії через поважні причини. До таких належать, наприклад, проходження строкової служби, участь у міжнародних змаганнях чи конкурсах, хвороба в день тестування, смерть близьких родичів. Повний перелік цих причин та адреси пунктів реєстрації можна знайти на сайті Українського центру", - повідомила начальник відділу зовнішніх зв’язків Українського центру оцінювання якості освіти Валентина Ткаченко. Вона додала, що наявність поважної причини повинна бути підтвердженою документально.

    Додаткова сесія зовнішнього оцінювання відбудеться від 26 червня до 4 липня. Її учасники можуть скласти не більше трьох предметів та в разі потреби можуть проходити тестування мовами національних меншин. Нагадаємо, що до участі в основній сесії, яка триває від 22 квітня до 4 червня, зареєструвалася 512 591 особа.

    UA-reporter.com

    Тесты учеников, написанные синей ручкой, компьютер не читает

    Опубликованы ответы на тесты по математике
    Ответы на тесты опубликованы (оновлено)

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору