ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Буському районі Львівщини серед населення страшна паніка: люди думають, що від розлитого фосфору у них розсипляться кістки

    17 мая 2024 пятница
    39 переглядів

    У Львівської області серед населення Буського району виникла паніка. Люди вважають, що наслідком розлитого жовтого фосфору може стати розсипання їхніх кісток.

    «Люди також зазначають, що наразі медики відмовляються їм надавати інформацію про наслідки від цієї техногенної катастрофи», – повідомляє кореспондент ЗІКу.

    Буський район розміщується у східній частині Львівської області, межує з Бродівським, Радехівським, Кам’янка-Бузьким, Пустомитівським, Золочівським районами Львівської області. Місто Буськ лежить на віддалі 53 км на північний схід від Львова на автотрасі Київ-Чоп і є центром туристичної зони, в яку входять Одеський замок, Підгорецький замок, давньоруське городище Пліснисько. Станом на 01.01.2001 р. у Буську проживало 8500 осіб.

    Буський район належить до числа сільськогосподарських. Виробники продукції землеробства і тваринництва використовували на початок 2000 року 51,8 тис. га сільськогосподарських земель, у тому числі, 34,6 тис. га ріллі.

    Населення Буського району приблизно становить 47 тис. осіб, понад 70% населення – сільські мешканці. Площа району – 856 кв. км. 83 населених пункти районус (1 місто, 2 селища, 80 сіл) входять до складу міської (Буської), двох селищних (Красненської, Олеської) та 24 сільських рад.
    На Львівщині перекинулися 15 цистерн із жовтим фосфором, є постраждалі

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору