ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У "DJUICE ГОЛ 2008" змагалися юні футболісти з 21-ї школи міста Ужгорода

    06 мая 2024 понедельник
    37 переглядів

    Цими вихідними в Ужгороді відбувся перший – кваліфікаційний – етап турніру. Юні футболісти з 21 школи міста показали свою майстерність, змагаючись за право взяти участь у наступному етапі чемпіонату. У результаті 16 кращих шкільних команд Ужгорода будуть боротися за путівку на фінальні ігри цього чемпіонату.

    Ужгородську кваліфікацію приймала у своєму залі школа №19. Впродовж двох днів більше 140 школярів-футболістів виконували три вправи: забивання м'яча в порожні ворота з центру поля, безперервне набивання м'яча протягом однієї хвилини і ведення м'яча «змійкою». Завдання, на перший погляд, начебто прості. Проте хлоп'ятам довелося прикласти максимум зусиль, щоб досягти результату.

    Найвищий результат показали хлопці зі школи №15. Загальна сума отриманих ними балів – 117,8. Збірні з найвищими оцінками вийшли в міський етап чемпіонату, ігри якого відбудуться 22 та 23 березня. Усього в міському етапі Чемпіонату за право називатися кращою футбольною командою Ужгорода поборються збірні 16 шкіл міста (№№ 15, 19, 1, 5, 12, 11, 3, гімназія, 14, 20, 10, 6, 7, 2, 9 та 13).

    Всього у кваліфікаційному етапі чемпіонату «DJUICE-ГОЛ» взяли участь команди понад 2000 тисяч шкіл з 64 міст України.

    Наступний, Міський етапі відбудеться 22-23 березня у кожному місті-учаснику Чемпіонату. Саме з цього етапу розпочнуться також виступи дівочих груп підтримки, які змагатимуться за звання Чемпіонів «DJUICE ФАН 2008». Очікується, що у цьому артистично-танцювальному турнірі візьмуть участь близько 8 000 – 10 000 дівчат.

    Також до цього часу кожна з команд має випустити стінгазету, в якій має відобразити свої власні етапи „великого футбольного шляху”.

    До Фіналу усім часникам Чемпіонатів доведеться пройти через ще три етапи змагань. На переможців серед футболістів очікує подорож до Італії, а на переможців серед груп підтримки – майстер-класс з видатним українським танцюристом Владом Ямою.

    Тетяна Атаджанова
    У Всеукраїнському чемпіонаті по футболу серед школярів "DJUICE ГОЛ 2008" візьмуть участь і школярі з Ужгорода

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору