ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Львові "Закарпаття-2" програло івано-франківському "Факелу" — 0:4

    26 апреля 2024 пятница
    44 переглядів

    Завтра, 10 лютого, відбудуться півфінальні матчі шостого традиційного турніру пам’яті заслуженого тренера України Ернеста Юста, який зараз проходить на стадіонах Львівщини.

    А ось підсумки заключного ігрового дня у групах: у першій групі рава-руська “Рава” з шістьма очками достроково вийшла до півфіналу. Тож підсумок матчу “НТБ-Етанол” (Буськ) - “Енергетик” (Добротвір) - 0:1 мав лише формальний характер.

    У другій групі доля путівки до півфіналу вирішувалась в матчі “Карпати” (Кам’янка-Бузька) - “Нафтовик” (Долина), в якому представник обласного чемпіонату здобув певною мірою сенсаційну перемогу - 1:0 над представником другої ліги ПФЛ і вийшов до наступного етапу. Результат іншого матчу: ФК “Вишня” (Судова Вишня) - “Рава-2” (Рава-Руська) - 1:1.

    У третій групі принциповим був матч на львівському стадіоні “Юність” між “Карпатами-2” та “Техно-Центром” (Рогатин). Рогатинців для виходу до півфіналу влаштовувала нічия, і вони її досягли - 0:0. Результат іншого матчу: “Сокіл” (Суховоля) - “Газовик-Скала-2” (Стрий) - 0:1.

    І у четвертій групі першоліговий “Нафком-Академія” (Бровари), здолавши в Миколаєві господарів з “Цементника” - 2:0, також увійшов до квартету кращих команд Меморіалу. Результат іншого матчу: “Факел” (Івано-Франківськ) - “ЗАКАРПАТТЯ-2” (Ужгород) - 4:0

    Рейтингове жеребкування визначило пари півфіналістів: 10 лютого у селі Кам’янка-Липник (Жовківський район) зустрінуться “Рава” (Рава-Руська) та “Техно-Центр” (Рогатин), за які виступають відомі у минулому форварди львівських “Карпат”, відповідно Андрій Покладок та Василь Швед, а у Миколаєві поміряються силами “Нафком-Академія” (Бровари) та “Карпати” (Кам’янка-Бузька). Вирішальна фінальна гра відбудеться 13 лютого.

    "ВЗ"
    «Закарпаття-2» бере участь у турнірі у Львові
    "Закарпаття" грає й перемагає

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору