ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У Мукачеві насолоджувалися мистецькими "хвилями натхненної душі" Закарпаття

    30 июня 2024 воскресенье
    26 переглядів

    Перший тур конкурсу-фестивалю "На хвилях натхненної душі", присвячений річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників, пройшов у закарпатському Мукачеві.

    Він проходив у переповненій залі міського Будинку культури під егідою «Всеукраїнської спілки жінок-тру-дівниць «За майбутнє дітей України» і Товариства «Русский дом» имени Пушкина».

    На конкурс-фестиваль заздалегідь було запрошено усіх бажаючих, хто має талант до співу, хореографії, гри на музичних інструментах, літературні здібності та інших видів мистецтва.

    Безпосередню участь у цьому святковому дійстві взяли більше тридцяти виконавців різного віку та уподобань: співаки, танцюристи, поети, гумористи, пародисти, декламатори. Конкурс проходив у трьох номінаціях: вокальній, хореографічній та літературній.

    Виступи конкурсантів проходили під бурхливі оплески глядачів і справили на них незабутнє враження. Без сумніву, що цей міський конкурс талантів є важливою подією в культурно-мистецькому житті міста над Латорицею. А тому в майбутньому необхідна буде громадська підтримка цьому починанню для певного розкриття талантів з народу. Вдячні глядачі теж висловили побажання частіше проводити подібні заходи, щоб виявлені таланти проявляли себе різнобічно і з більшим успіхом.

    Солідне журі в складі фахівців та інших відомих і шанованих людей міста дало належну оцінку всім учасникам конкурсу. Під кінець кожному з виступаючих було вручено цінний подарунок.

    Загальні підсумки з визначенням переможців буде оголошено після третього, заключного туру.

    Другий тур конкурсу-фестивалю відбудеться в лютому наступного року.

    Ардаліон ФЕДОРОВ, член журі конкурсу-фестивалю, "Панорама"
    Перший на Срібній Землі дитячий музично-живописний альбом написала учениця Ужгородської ДМШ
    Анатолій ФІЛІПОВ, головний режисер Закарпатського українського муздрамтеатру: "Театр ніколи й ніде не був, не є і не буде самоокупним!"
    Руська премія и Пудкарпатська Русь
    У Франції поліцейські побили чотирьох учасників капели "Думка"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору