ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У першому півріччі на підприємствах Закарпаття виявлено 25,5 тисяч порушень

    03 мая 2024 пятница
    40 переглядів

    Територіальне управління Держгірпромнагляду в Закарпатській області протягом 1 півріччя поточного року виявило майже 25,5 тисяч порушень на більш ніж 25 тисячах підприємств регіону.

    Загалом було проведено 2093 обстеження, з яких 30 комплексних. За їх результатами призупинено експлуатацію 2322 об’єктів та робіт, накладено 1053 адміністративних штрафи, 567 з яких – на перших керівників. Про це у понеділок, 23 липня, на засіданні Ради теруправління сказав начальник управління Михайло Саварин, повідомила керівник прес-служби ТУ Держгірпромнагляду в області Віра Туряниця.

    Михайло Саварин водночас зазначив, що незважаючи на наглядову роботу, цьогоріч як загальний травматизм на виробництві (травмовано 50 осіб проти 44 у 2006-ому), так і смертельний ( зареєстровано 9 випадків проти 3 у 2006-ому) зросли кожен на 6 пунктів. Найбільша кількість нещасних випадків допущена в соціально-культурній сфері (8 в т.ч. 1 смертельний), у деревообробній галузі (8), у будівництві та виготовленні будматеріалів й на автотранспорті (по 6 в т. ч. по 3 смертельні). Серед адміністративних одиниць регіону у «передовиках» по травматизму залишаються Ужгород (12, в т.ч. 2 смертельні), Мукачево (6, в т.ч. 2 смертельні) та Рахівський район (5, в т. ч. 2 смертельні).

    З його слів, рівень травматизму в Україні за класифікацією Міжнародної організації праці сьогодні визначається як «допустимий», тоді як у Закарпатті цей показник тримається на рівні «задовільний».

    У підсумку засідання було вирішено посилити держнагляд у галузях, які допустили зростання виробничого травматизму; за виконанням заходів з промислової безпеки на Солотвинському солеруднику; за дотриманням встановленого порядку надання надр в користування.
    Закарпаття: Знайко біжить, а незнайко лежить...
    Закарпаття: Інспектор охорони загинув, потрапивши під колеса навантажувача
    В усьому закарпатський "Коник" на коні, але в охороні праці – ні...
    Закарпаття: Не місце красить людину...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору