ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У закарпатському Берегові знайшли горілку міцністю 31,9 % та з підозрілими марками

    18 мая 2024 суббота
    55 переглядів

    На Закарпатті працівники Тячівського міжрайонного відділу податкової міліції ДПІ у Тячівському районі на підставі постанови Берегівського районного суду Закарпатської області оглянули приміщенння одного із будинків по вулиці Лесі Українки у Берегові. Причиною таких дій стала письмова заява мешканця міста про те, що він придбав у мешканки цього будинку дві пляшки горілки «Пшенична» без марок акцизного збору.

    Під час огляду податківці вилучили 20 пляшок фальсифікованої горілки без марок акцизного збору України, металеві пробки, етикетки із написом “Столична” та інше “знаряддя”, необхідне для виготовлення фальсифікату.

    Згідно з висновком експертизи, прозора безбарвна рідина у пляшках з наклеєними етикетками “Горілка “Пшенична” є алкогольним напоєм міцністю 31,9 %, що виготовлений кустарним способом, і є непридатним для вживання. До того ж становить небезпеку для здоров’я та життя людей.

    Слідчим відділом податкової міліції ДПА у Закарпатській області порушено кримінальну справу.

    У Міжгір”ї під час перевірки оперативної інформації у складському приміщенні магазину, що належить приватному підприємцю Марії С., виявлено 180 пляшок горілки “Пшенична”, орієнтовною вартістю близько тисячі гривень. Марки акцизного збору, які наклеєні на алкогольну продукцію, викликали сумнів у податківців.

    Горілку вилучено та залишено на відповідальне зберігання до вирішення згідно з чинним законодавством, повідомляє офіційний сайт ДПА в Закарпатській області.
    В Ужгороді закрито цех горілчаного фальсифікату
    "Медово"-коньячний фальсифікат продавали в Ужгороді
    В Ужгороді ліквідовано ще один підпільний алкоцех
    Фальшива горілка з Одеси до Ужгорода не доїхала...

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору