ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Ужгородський ФК "Закарпаття" виграв в "Ігросервісу" — 3:0 (ОНОВЛЕНО)

    02 июня 2024 воскресенье
    26 переглядів

    Як уже повідомляв "UA-Reporter.com", у суботу, 12 травня, відбувся 32-й тур першості України серед команд першої ліги. «Закарпаття» та «Нафтовик-Укрнафта» підтвердили свої лідерські позиції, здобувши перемоги в поєдинках проти «ІгроСервіса» та «Спартака» відповідно. А «Оболонь», котра поки ще залишається на третьому місці, свій матч програла вдома «Геліосу».

    Ужгородці підійшли до матчу з деякими кадровими проблемами. Микуляк пропускав матч через перебір жовтих карток, а Дано через травму. Та навіть без цих гравців господарям поля вдалося здобути таку важливу перемогу. Ця перемога була важливою як в турнірному плані так і в психологічному, адже останні ігри показали, що в команди певний спад в грі.

    „Закарпаття”, як і личить лідеру, почало гру більш активно ніж гості. В очах футболістів, на відміну від двох останніх домашніх зустрічей, було видно вогник. Першу небезпечну атаку господарі провели на 12-й хвилині. Целих м’яко скинув круглого на Бурого, який чомусь пробив прямо по центру воріт, де стояв голкіпер, який впевнено зафіксував м’яча в руках. На 16-й хвилині в центрі уваги був той же Бурий. Нападник прорвався в штрафний майданчик „ІгроСервіса” і мав виходити один-на-один з голкіпером, та оборонець гостів Бондарчук виконав грубий підкат, травмувавши Бурого. Суддя без вагань вказав на 11-ти метрову позначку. Пенальті визвався виконувати кращий голеадор ужгородців Мирослав Бундаш. Мирослав виконав пенальті бездоганно вивівши свою команду вперед. Йшла 20-та хвилина. Бобиль пройшовши по правому фланзі, мав нагоду вийти на побачення з Бабенком, та досвідчений Єсін в підкаті вибив м’яча на кутовий. На 23-й хвилині Бундаш міг відзначитися в друге і зробити дубль. Єсін зробив дальній навіс в штрафний майданчик симферопольців, де Єрещенко невдало зіграв на виході і м’яч проскакує повз нього прямо на голову Мироставу, який не чекаючи такої помилки від голкіпера пробив мимо. Під завершення першого тайму гості мали нагоду зрівняти рахунок. Тарановський після навісу пробив в дальній кут воріт Бабенка і на мить вже здалося, що м’яч буде в воротах, та голкіпер зреагував на цей удар відвівши небезпеку від своїх воріт.

    Другий тайм як і перший більш активно розпочали господарі поля. Ця активність принесла дивіденди на 56-й хвилині, коли Целих віддав точну передачу на Бундаша, який вдало розвернувшись пробив точно в дальній кут воріт і таким чином зробивши дубль в матчі. Це був 11-тий гол Мирослава в чемпіонаті. На 60-й хвилині нагоду відзначитися мав Целих, який після пасу Данаєва пробив трішечки вище воріт. Через 7 хвилині після навісу Бундаш спробував пробити ударом через себе, та не влучив по м’ячу. Закарпаття після другого голу повністю заволоділо ініціативою і просто бомбардувало своїми атаками ворота ІгроСервіса. На 81-й хвилині оборонець симферопольців Мельник в суматосі зрізав м’яча в свої ворота. Гості непогану нагоду забити гол престижу мали на 85-й хвилині. Якименко пробивав із штрафного, та влучив в поперечину. Матч плавно добіг кінця. Фінальний свисток арбітра зафіксував впевнену перемогу ужгородців.

    ЗАКАРПАТТЯ: 33.Бабенко, 3.Чижевський, 5.Данаєв (20.Домбрайе, 80хв.), 6.Задорожний, 7.Целих (21.Вітошинський, 78хв.), 10.Єсін, 11.Бурий (18.Браіла, 23хв.), 9.Козоріз (24.Чучман, 85хв.), 8.Крьока, 25.Бойко, 30.Бундаш (14.Грошев, 82хв.). Запасні: 12.Славік, 20.Домбрайе, 24.Чучман, 21.Вітошинський, 18.Браіла, 14.Грошев, 17.Ковальчук.

    ІгроСервіс: 1.Єрещенко, 15.Бондарчук, 23.Подгайний, 18.Тарновський, 28.Чернік, 20.Сімончук, 13.Мартинов, 8.Рачіба (6.Осадчук, 88хв.), 10.Якименко, 11.Морозов (17.Мельник, 45хв.), 19.Бобаль (9.Воскобійник, 77хв.) Запасні: 31.Лавренюк, 17.Мельник, 7.Гаді, 14.Коврижкін, 9.Воскобойник, 6.Осадчук.

    Арбітри: Фощій Ю.В., Ліхотворік С.О., Карапетян Е.Т., Митровський М.М.

    Попередження: 10.Єсін, 26хв., 9.Козоріз, 56хв. – 23.Підгайний, 83хв., Тарновський, 44хв.

    Голи: 30.Бундаш, 16хв. (п), 56хв., 28.Чернік (автогол), 81хв.

    Сайт вболівальників ФК "Закарпаття"
    Ужгород: ФК "Закарпаття" виграло в "Ігросервісу" — 3:0

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору