ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Мукачево назначили нового начальника милиции

    26 апреля 2024 пятница
    73 переглядів
    Сергей Вучкан - новый начальник Мукачевского городского отдела милиции

    Как сообщили корреспонденту UA-Reporter.com в ГУ МВД Закарпатской области, в Мукачевском городском отделе милиции назначили нового начальника.


    Новым начальником Мукачевского городского отдела милиции назначили подполковника милиции Сергея Феодосиевича Вучкана.



    С. Вучкан родился в 1977-м году в с.Иза Хустского района.

    С 1994-го года работает в органах внутренних дел. За cвою милицейскую карьеру нынешний начальник Мукачевских правоохранителей начал в Управлении борьбы с организованной преступностью, где работал на различных должностях.

    Потом был первым заместителем начальника Ужгородского ГУ ГУМВД Украины в Закарпатской области.

    В 1997-м году окончил Киевскую Национальной академии МВД Украины.
    С. Ф. Вучкан женат, вместе с женой воспитывают двоих детей.



    7 июля состоялось первое телефонное общение нового начальника городского отдела милиции с общественностью по "Прямой телефонной линии", в ходе которой С. Ф. Вучкан ответил на телефонные звонки жителей города.

    Подобный телефонный диалог предусматривается в дальнейшем проводить регулярно - ежемесячно.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Начальнику Міліцїї Вучкан Сергій 27.09.№-21управління СБУ направив в Мукачівську Прокуратуру заяву від 15.10.2010.року №468.09 про кримінальну справи Баумана Олександра Федоровича Жовтнева 3 м.Мукачево,за покушенія через окно на оселю,за побиття пенсіонера,є експертиза,побив пенсіонера із своїм другом із мест заключенія,участковий Лукачіно М.М.діло закрив за 200 дол є свідок,в ділі в побиття пенсіонера вказано що пенсіонер прийшов його бити в його двір.А били пенсіонера двоє групова,Павлов Є.С.не пускає мене до Начальника Міліцїї перехвачює діла які йшли з Прокуратури до Начальника Міліцїї розписуєся за Начальника Міліцїї,виполняє свої функції Начальника Міліцїї і секрєтарші.Письма мої перехватує які йдуть до Начальника Міліцїї і сам дає відповідь,Бауман преследує мою дочку в сексуальних домагатільствах,4 епізода Прокуратура направила в Міліцїю.Павлов Є.С.кришує Баумана много років,пьє вместе з ним,а коли приїджає теща з Німеччини Баумана то дають Павлову Є.С.100 дол,мішок віщей,сумку з продуктами.Бойко Маріанна Юрівна Жовтнева 1 кв 2 м.Мукачево.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шановний Сергій Вучкан Бауман Олександр Федорович преследуєт мою дочь інваліда-дитинства в сексуальних домагатільствах Прокуратура передала в Міліцїю Павлов Є.С.діло закрив.4 епізода преследування Бауман ранія судім має 4 придупріжденія його кришує Павлов Є.С.пьє вместе з ним мене на прийом до вас не пускають так як Павлов Є.С.дав указанія.Бойко Маріанна Юрівна м.Мукачево.Допоможіть

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Бауман Олександр Федорович Жовтнева 3.продожує переследовать мою дочку Бойко Наталію Михалівну 18-років інвалід детства 19.08.2010р Бауман біжав з зпущеними шортами,за моєю дочков угрожаючи забью знасилую шмара.23.10.2010 і 25.10.2010р також,біжав за моєю дочкою винимаючи мужскоє достоєнство,і також угрожав і бросив в мене камінь,1.11.в 11:50 я йшла з братом на траву він вийшов з машини і начав угрожати що нас повбиває з матірю,і тебе знасилує і бросить в тирня і поламле і хватався за камінь.Участковий Павлов Є.С.мене до начальника міліції не пускає,кришує Баумана,пьє вмісті з ним за хабарі закрив два діла,одно за покушеніє і за побиття пенсіонера,4 мая 2010р по нашій жалобі СБУ приходила комісїя,так як Бауман не поплану построїв гараж,окна забив досками зверху брезент,і поливав наш дом шлангом вимагав 2000 дол за те що відкупляєтся від влади,4 мая 2010р дзвонив Павлову Є.С.щоб той відкупив від прокуратури Мукачева.4 мая в 19:30 Бауман дав Павлову Є.С.300 доларов за відкуп рішення,а рішення прокуратури було таким факти не підвердились,прокурор Бринчак О.І.на білоє сказала білоє сказала чорноєа на чорноє білоє.А коли теща приїджає з Німеччини то Павлову Є.С.дають мішок віщей 100 доларов і сумку з продуктами за те щоб не посадили зятя садіста,шантажіста,і вимагателя,Бауман терорізіруєт нашу сїмю три роки в цьому допомагає участковий Павлов Є.С.ІДБК Белова Л.М.прокурор Бринчак Ольга Іванівна,і брат Баумана робітик ісполкома,який стоїть на заваді щоб ми не приватізірували дом,входить в зговор в земельному відділі,де наші документи ворують дважди,з підписом голови Золтан Золтановичом.З нас сміються,роблять нас дураками,а Бауман крічіт нам в окно,я за все заплатив,а вас повбиваю і позаливаю,влада на простих ноль вніманіє.Мой отец Лучан Юрій Михайлович робив колись в міліції при советскому союзі,но такого безвладдя я не бачила ніколи,щоб приступнік,Бауман О.Ф.терорізірував мать трьоїх дітей,і командував ісполкомом,участковими Павловим Є.С.Лукачіном М.М.і прокуратуров,і держав в страху мою сїмю,копкав пенсіонера нога і тепер опухшая,ударив мене арматуров в ділі є,є експертиза,є свідки і є неправдиві показанія Бауманой жени які Бауман вибивав силою по зговору з участковим.Бойко Маріанна Юрівна м.Мукачево Жовтнева 1 кв 2.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Сергей Феодосийович я мать троїх дітей Бойко Маріана Юрівна. жителька Мукачева вулЖовтнева1 кв2. В Тіченія месяца немогу попасть до Вас на прийом, на заваді стоять Участковиє Павлов Є.С та Лукачіно М.М. Вони оба вели діла Павлов Є.С. за покушенія которий закрив за хабарі, Лукачіно М.М. за побитя пінсіонера закрив за хабарі Бауман Олександер Федорович терорізіруєт нашу сімю 3роки він дуже багатий і покупаєт участкових Просім Вас дать команду ,щоб нас пропустили на прийом до Вас.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Бауман О.Ф.не поплану перестроїв гараж,згаража пустив стьок води на наш сарай,а з сарая вода йде прямо під дом,кухонна мебель і спальна іспортилась.Шлангом поливав дом,під вікном закопав дві труби,прибив доски а зверху брезент,у кімнаті темно,зійшовся з держ інспектором Беловой Л.М.якій давав хабарі,яка виїджала 5 раз,давав по 100 дол зо те щоб не писала акт вредітельства жилья.І за прикриття не поплану постройки гаража,матеріали на 13 аркушів №1172 ЖРЗПЗ в мукачівській прокуратурі,2.11.2009 р була замечена передача взятки 100 дол.Бойко Маріанна Юрівна Жовтнева 1 кв 2.