ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді і Мукачеві знайшли утоплеників

    26 июня 2024 среда
    47 переглядів

    З Ужгорода та Мукачева в оперативно-рятувальну службу Закарпаття надійшли чергові звістки про утоплення людей. У першому випадку водолази Закарпатського зведеного загону постійної готовності вилучили тіло утопленика з обвідного каналу поблизу Ужгородської ГЕС.

    Пообідді, близько четвертої години, водолазам Мукачівського аварійно-рятувального пункту Закарпатського зведеного загону постійної готовності довелося працювати на річці Латориця в Мукачеві. Цього разу вони знайшли тіло чоловіка, який втопився під час купання.

    Наразі особи обох утоплеників належить з’ясувати працівникам правоохоронних органів, повідомили в Центрі пропаганди Головного управління МНС України в Закарпатській області.

    З огляду на те, що з початку року на водоймах Закарпаття вже загинуло 46 людей, з яких десятеро діти, Головне управління МНС України в Закарпатській області звертається до всіх краян з турботою та проханням: відпочиваючи, дотримуватися заходів безпеки. Цінуйте власне життя, бережіть життя своїх дітей, не нехтуйте застереженнями. Від зневажливого ставлення до правил безпеки на воді може статися непоправне лихо.

    Нехай ваш відпочинок буде радісним, приємним, а головне – безпечним!
    Закарпаття: На Свалявщині втопився 20-річний хлопець
    Чотирирічна дівчинка із закарпатського Виноградова втопилася у каналізації...
    Закарпаття: У Хустському районі втопилися батько з сином
    У ставку на Закарпатті втопилася 13-річна дівчина

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору