ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді відбулася ПОЗАЧЕРГОВА зустріч заступників головних прикордонних уповноважених та представників митних органів України і Словацької Республіки

    23 июня 2024 воскресенье
    34 переглядів

    5 червня в Ужгороді відбулася позачергова зустріч заступників головних прикордонних уповноважених та представників митних органів України і Словацької Республіки. У ході зустрічі досягнуто домовленості про те, що у зв’язку із реконструкцією пункту пропуску "Малий Березний–Убля" з 11 червня до 1 серпня 2007 року буде тимчасово припинено пропуск і оформлення осіб та транспортних засобів через цей пункт пропуску.

    Транспортні засоби перетинатимуть кордон через КПП«Ужгород – Вишнє Нємецке». Для цього тут збільшать кількість обслуговуючого персоналу та створять додаткові умови, аби уникнути черг. До повної реконструкції пункту пропуску «Ужгород – Вишнє Нємецке» пропуск в ньому громадян в пішому порядку здійснюватись не буде, повідомили в управлінні інформації та зв’язків із громадськістю Закарпатської облдержадміністрації.
    Урбан РУСНАК, Посол Словаччини в Україні: Словаччина отримала великий виграш від вступу в НАТО
    Любомір ЯГНАТЕК, міністр економіки Словаччини: "Словацький уряд вважає, що Україна є стратегічним партнером і тому робота змішаної міжурядової комісії дуже важлива для обох сторін"
    Закарпаття: Жителі Великоберезнянщини протестували проти митних нововведень, запроваджених Словаччиною
    Сусіди-словаки посилюють контроль на кордоні з Закарпатською Україною

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору