ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Весна на вулиці. Деякі політики неадекватно реагують на погоду... — Віталій МАКСИМОВ про звинувачення Сергія РАТУШНЯКА на свою адресу

    26 апреля 2024 пятница
    61 переглядів

    «У понеділок я був у міністра. Пояснив йому позицію щодо звинувачень з боку Сергія Ратушняка. Я на 100% відкидаю звинувачення Ратушняка», — так сьогодні, 26 березня, на прес-конференції в Ужгороді керівник закарпатської міліції Віталій Максимов прокоментував всі звинувачення на свою адресу з боку міського голови Ужгорода.

    Мер Ужгорода Сергій РАТУШНЯК.
    Мер Ужгорода Сергій РАТУШНЯК.

    «Весна на вулиці, деякі політики неадекватно реагують на погоду», — додав він. «Я показав міністру документи, матеріали і пішов у відпустку. Однак мусив вийти раніше, коли побачив, як преса стривожена такими подіями», — сказав Максимов.

    Зокрема щодо звинувачень з вуст Ратушняка, ніби Максимов прикривав діяльність Балоги у 2001 році і за це був призначений він відповів: "Ви знаєте, скільки було перевірок, в тому числі і Генпрокуратури. То де ті кримінальні справи? Хотілося би від пана Ратушняка чути більше конкретики".

    Зливу звинувачень з боку мера спричинили кілька факторів, вважає Максимов. «Кожному керівнику органу місцевого самоуправління хотілось би мати свого кишенькового начальника, який, незважаючи на закони, виконував би його бажання. Але у Ратушняка це не вийшло», — сказав Максимов. Друга причина — підприємці, які не хочуть залишати надвірну частину ринку на вул. Фединця. Під час зустрічі Ратушняк просив застосувати «Сокіл», «Беркут», аби розігнати їх, зазначив Максимов.

    «Але поки начальником УМВС є Максимов — бєзпрєдєлу не буде», — заявив він. З його слів, міліція тільки забезпечує громадський порядок. Все інше — компетенція виконавчої служби. Однак вона не має відповідного дозволу суду, стверджує Максимов. Він повідомив, що Господарський суд призупинив дію ухвали міськради щодо закриття ринку. «Я розумію, що там важлива ділянка, як вона дісталась їм — на совісті тих людей», — сказав він.
    Ратушняк "заложил" начальника Закарпатского УВД Максимова министру Цушко!
    Ужгородський мер Ратушняк звинуватив Балогу в підготовці ...відокремлення Закарпаття від України!
    Закарпаття: Ратушняк виганяє губернатора Гаваші ...на вулицю!
    Ужгородські підприємці вимагають відставки мера міста Сергія Ратушняка через референдум

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору