ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Військовий гуртожиток: за бортом життя

    26 апреля 2024 пятница
    26 переглядів

    Мешканці гуртожитку військової частини А0822, що знаходиться по вулиці Лаврищева, 16Б в обласному центрі Закарпаття м.Ужгород, вже не перший рік знаходяться немовби поза законом, і відчувають себе, як негри у вкрай расистській державі. Адже до їхнього гуртожитку нікому немає справ, незважаючи на те, що вони в квітні цього року палкі петиції посилали навіть до командувача військами Західного оперативного командування і навіть самому Міністру Оборони України. Та віз і нині там!— На звернення сімей військовослужбовців, — говорить завідувач гуртожитком військової частини Світлана Петренко, — ніхто не реагує. Хоча є і розпорядження, і накази МО щодо соціального захисту сімей військовослужбовців та питань, які викладені в даному листі. Ніхто не поспішає дати особисто високе і конкретне за своєю вимогливістю доручення відповідальному за стан справ у гуртожитках начальнику Мукачівської КЕЧ району в місті над Латорицею та командиру військової частини А1556 Мукачева щодо призначення комісії та прийняття заходів за результатами роботи цієї комісії.

    Які ж проблеми мучать військових і членів їх родин?

    По-перше, протікає дах будинку. Жителі пропонують зняти покрівлю з колишнього штабу розформованої частини А0822, будівля якої не використовується. Адже в результаті протікання часто трапляється замикання електричної мережі, а в місцях протікань цвітуть стіни, відстає штукатурка, почала гнити підлога. По-друге, відсутнє теплопостачання та гаряча вода, для налагодження чого потрібно тридцять метрів труб. По-третє, вимикання електричної енергії роблять навіть при відсутності будь-яких боргів із боку мешканців гуртожитку.

    Що це? Геноцид?!

    Чи не поставити в цій справі жирну і справедливу крапку?! Ці люди своїм чесним життям не заслужили того, щоби до них ставились, як до собак, що народилися в кущах.

    Василь ЗУБАЧ.
    Через бездушність працівників ЖРЕР-3 71-річна ужгородка-інвалід змушена переїжджати із власної квартири до рідні
    Ужгород: Корупція "по-гуртожицьки"
    Закарпатські мисливці ...за квартирами
    ЖРЕРи і народ не близнюки — звірі

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору