ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Володимир Католик: "Якщо буде команда згори відключити "Водоканалам" електроенергію, обленерго змушене буде це зробити..."

    15 мая 2024 среда
    33 переглядів

    «Ми будемо все робити для того, аби унеможливити відключення «Водоканалів». Якщо буде така команда згори, обленерго змушене буде її виконати. Наразі такої прямої вказівки не надходило». Про це сьогодні "ЗІКу" повідомив начальник відділу розвитку інфраструктури управління промисловості Закарпатської ОДА Володимир Католик. З 17 липня, згідно з заявою міністра палива та енергетики Івана Плачкова, «Водоканалам»-боржникам подаватимуть електроенергію відповідно до рівня проплат за неї.

    За словами Володимира Католика, закарпатські «Водоканали» заборгували за спожиту електроенергію 1,3 млн грн. Це – поточний борг. Найбільше боргують міста області: Ужгород – 527 тис. грн, Мукачево – 490 тис. грн та Хуст – 120 тис. грн. Водночас рівень проплат сягає 86%. «Сьогодні це питання перебуває на розгляді. Можливо, буде вирішено скоротити кількість годин постачання води мешканцям», – зазначив Володимир Католик. В Ужгороді, наприклад, воду подають протягом 8 год. До скількох можливе скорочення – невідомо.

    Нагадаємо, що ужгородський «Водоканал» з 10 липня розпочав поквартирно блокувати каналізацію боржникам, які завинили підприємству понад 300 грн.

    Ще раніше в Ужгороді на один день місцевий «Водоканал» було відключено від електропостачання за борги. Тоді без води опинились навіть лікарні.
    Ужгород: Боржникам «Водоканалу» почали блокувати каналізацію
    Ужгородський "Водоканал" виходить на "стежку війни"...
    В Ужгороді 300-гривневих боржників відключатимуть від водопостачання та каналізації
    Влітку Ужгород перетвориться на Сахару?

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору