ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Як закарпатський нардеп Ігор Кріль вчив "дружити" владу й бізнес

    04 мая 2024 суббота
    33 переглядів

    У місті Перечин на Закарпатті з ініціативи Перечинського відділення Ужгородської МДПІ відбувся круглий стіл за участі керівництва податкової інспекції, голови Перечинської РДА Михайла Данчі, голови місцевої райради Петра Грицика, керівників підприємств та підприємців, а також депутата Верховної Ради України Ігоря Кріля.

    Мета зустрічі - обговорення партнерських взаємовідносин влади і бізнесу.

    Ігор Кріль зосередив увагу на формуванні позитивного іміджу держави. Сприяння зміцненню держави та ефективній роботі її економіки, зростання добробуту громадян є визначальним критерієм партнерських взаємовідносин бізнесу та влади, вважає депутат від Закарпаття, екс-керівник обласної податкової адміністрації, повідомили ЗІКу в Перечинському відділенні Ужгородської МДПІ.

    На призначення закарпатця Ігоря Кріля головою Львівської ОДА вже навіть був готовий Указ Президента, але Кріль відмовився

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Словесні випади Віктора Балоги на адресу Кабінету міністрів Тимошенко спочатку дивували, потім дратували, а зараз стали буденним явищем. Ця критика має глибші корені, ніж просто конкуренція між президентом і прем’єром.

    Тимошенко та її найближче оточення персонально займаються Балогою та навмисно здійснюють перевірки дій органів влади, які так чи інакше могли бути на користь закарпатців. Зараз зрозуміло, що Балозі було легше дійти порозуміння з ідеологічним опонентом Януковичем, ніж з соратниками по коаліції.

    "Одним з гучних прикладів розкрадання державного майна став факт відчуження 29 грудня 2007 року керівництвом міста Мукачево земельних ділянок та будівель колишніх військових містечок за адресами: м.Мукачево вул.Чехова №11, вул.Валенберга №21, вул. Валенберга №11, вул. Берегівська №41-А на користь ТОВ "Партнер", засновниками якого є Балога Оксана Анатоліївна (жінка В.І.Балоги) та Петьовка Марина Іллівна. Відчуження земельних ділянок та будівель відбулось за значно заниженими цінами".

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Цей придурок розїзджає по області і на кожній зустрічі обливає всіх брудом. Також агітує, вимагає, погрожує, купляє, просить вступати в БалоГарт,по російськи - БалозаКАЛ.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я б не сказав про Ігоря Кріля, що він придурок це ж мозговий центр БАРВИ просто шкода його мік бі свій розум покласти на вівтар Української Держави. Та що зробиш ХТО НЕ З НАМИ ТОЙ ПРОТИ НАС