ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпаття: Злочинність серед неповнолітніх зменшилась на 3,5%

    26 апреля 2024 пятница
    53 переглядів

    На Закарпатті злочинність серед неповнолітніх зменшилась на 3,5%, повідомила начальник обласної служби у справах неповнолітніх Світлана Якімеліна. Загалом по Україні показник підліткової злочинності становив 29 злочинів на 10 тис. населення, а на Закарпатті — тільки 19. Наполовину зменшилась кількість викрадених автомобілів та на третину - кількість злочинів, скоєних підлітками в стані алкогольного сп'янін-ня. Разом з тим, у ряді районів краю спостерігається зростання підліткової злочинності: у Тячівському - 43 випадки про-ти 22 минулорічних), Великоберезнянському (23 проти 13), Берегівському (41 проти 28) та Іршавському (60 проти 41).

    Щоб попередити протиправні дії підлітків, в області проведено 588 профілактичних рейдів "Діти вулиці", "Канікули", "Вокзал", "Підвал". Пщ час рейдів виявлено 268 безпритульних, 133 з яких влаштовано до притулку неповнолітніх, 71 - повернуто до інтернатів.

    З метою уникнення конфліктних ситуацій у школах та надання психологічної допомоги дітям в кожному навчальному закладі краю працює психолог. До того ж, цілодобово та безкоштовно працює Всеукраїнська дитяча телефонна лінія 8 800 500 2180, на якій високофахові психологи, юристи та педагоги надають поради та консультації не тільки дітям, але й батькам та вчителям.
    На Мукачівщині підліток напав з ножем на жінок!
    Закарпаття. Упродовж трьох днів правоохоронці здійснили 48 рейдів, під час яких виявили 30 жебраків-підлітків
    Операція «Немовля»: протягом трьох днів закарпатські міліціонери здійснили 48 рейдів та перевірили 148 неблагополучних сімей

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору