ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Мешканці Закарпаття у травні придбали 120 нових авто — в середньому 30 тисяч доларів за кожне

    26 квітня 2024 п'ятниця
    61 переглядів
    Мешканці Закрапаття за місяць придбали нових автівок на 3 мільйони "зелених"

    У травні в Ужгороді та області зареєстрували 120 нових автомобілів, кожен з яких в середньому коштував $30 тис.

    Серед автомобільних марок найбільшим попитом користувалися машини Toyota і Renault, який придбали по 20 авто. Також популярними були Skoda і Kia. Загальна сума покупок на Закарпатті минулого місяця перевищила $3 млн, якщо не враховувати ціни додаткового обладнання, – повідомляє сайт з продажу автомобілів RST.ua.
    У класі компактних авто найчастіше купували Hyundai i10. Серед машин B-класу лідером стало Renault Sandero. Найпопулярніша модель у C-класі – Renault Logan. Ліфтбек Skoda Octavia найчастіше купували серед машин класу D. У сегменті E найбільше продажів отримала Skoda Superb. У F-класі частіше всього реєстрували Mercedes S-Class. Серед позашляховиків лідером продажів став кросовер Kia Sportage.

    Загалом, у травні в Україні зареєстрували 6,7 тис нових автомобілів, серед яких найбільша частка у кросоверів. Кількість придбаних за місяць позашляховиків склала майже 5 тис авто. Легковиків купили всього 2 тис, а загальна сума покупок перевищила $200 млн.

    Нагадаємо, у квітні в Ужгороді та Закарпатській області зареєстрували 286 нових автомобілів, що на 30% більше ніж у березні цього року.

     

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору