ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Земля таки повертається, а сонце сходить і заходить... навіть в Україні

    26 квітня 2024 п'ятниця
    37 переглядів
    В Ужгороды перенесли початок робочого дня на годину пізніше

    Аби не заплутатися, ще наприкінці 19-го століття запровадили часові пояси. 95% України в другому, але народні депутати перевели всіх у 3-й. Та фахівці і медики виступили проти. Кажуть про загострення серцево-судинних хвороб, збільшення ДТП і травматизму на виробництві. В паніці ті, хто займається перевезеннями та прогнозує стихійні лиха.

    «Запізнення інформації на одну годину, а ця година дуже важлива для оцінки ситуації установами, які реагують на надзвичайні ситуації природного характеру», - заявляє директор Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда.

    Найбільш вразливі – діти, люди похилого віку та хронічно хворі. Але депутати на це не зважили. Тож в Ужгороді сьогодні встановили свій час – перенесли початок робочого дня на годину пізніше.

    Саме так вже багато років пропонують зробити науковці. За Сонцем робочий день в східних регіонах має починатися приблизно о 7.30, в Києві десь о 8-й і в Ужгороді пів на 9-ту. Але тільки після переходу на зимовий, тобто природній для українців час.

    Навіть ужгородські банкіри вже узгоджують зі столичними офісами новий графік роботи.

    Це генетична пам’ять, пояснюють науковці. Тож повернутися до свого природного часу українців закликав навіть президент Червоного хреста.

    «Позиція академії медичних наук така – українці мають жити за своїм природнім часом» - запевняє член-кореспондент Національної академії медичних наук України Микола Поліщук.

    Після шквалу критики народні обранці оговталися. Вже зареєстровано аж 2 постанови. Регіонали пропонують перейти на зимовий час і назавжди на ньому залишитися, бютівці ж вважають, що треба жити і за зимовим, і за літнім часом. // Тетяна Прудникова, «ФАКТИ», ICTV

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    NmiOY4 , [url=http://gtjgjjdukfdt.com/]gtjgjjdukfdt[/url], [link=http://befpynvsgfeg.com/]befpynvsgfeg[/link], http://wftalnadmhsh.com/

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    706m12 , [url=http://bucljaeulwvp.com/]bucljaeulwvp[/url], [link=http://utgoysxoovoi.com/]utgoysxoovoi[/link], http://vvtsyczeffwy.com/

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Knowledge wants to be free, just like these ariltecs!

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    А Погорелов молодец!!!!!