ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ГОЛОВНИЙ УЖГОРОДСЬКИЙ МІЛІЦІОНЕР ПРИЙМАВ ГРОМАДЯН

    15 травня 2024 середа
    91 переглядів
    Начальник Ужгородської міліції Євген Калитич приймає громадян

    Щопонеділка з 10:00 по 12:00 години начальник Ужгородського міського відділу міліції підполковник Євген Калитич приймає громадян міста.

    От, і сьогодні протягом двух годин очільник міського відділу прийняв п’ять громадян. До проблем кожного громадянина Євген Михайлович підходійшов індивідуально, вислухавши їх прийняв правильні і необхідні заходи для вирішення порушених питань. Більшість людей звернулися з питаннями соціального, майнового характеру та працевлаштування до органів внутрішніх справ.
    Зокрема, пані Вікторія звернулася з приводу працевлаштування доньки до Ужгородського МВ УМВС. Вікторія Михайлівна каже: «Що донька з малечку мріяла бути міліціонером, навіть в ігри гралася з сусідськими дітьми на подвір’ї, що пов’язані з міліцією – затримували пурушників, які ніби-то обікрали банк та інше...».
    Наступною до підполковника міліції навідалася ужгородка пані Ольга. Вона скаржилася на свого сусіда, який не дотримується Закону України «Про обов’язки власника по забезпеченню збереження житлового будинку». Будинок знаходиться у спільній власності пані Ольги та сусіда Михайла. Порушення законодавства проявляється в ігноруванні Михайлом виконання та фінансування ремонтних робіт по утриманню та благоустрою спільного будинку та прибудинкової території. Перевірку даного питання Євген Михайлович доручив особисто тимчасово виконуючому обов’язки начальника дільничних інспекторів міського відділу міліції майору Івану Трофілу. За результатами перевірки їй буде повідомлено у встановлені законом строки.
    Ще одна жителька Ужгорода прийшла поскаржитися на сина який без її відома приватизував частину будинку, в якому жінка прожила все своє життя. Підполковник міліції запевнив громадянку, що після здійсненої перевірки вказаних фактів у найкоротший термін і це питання буде вирішено. За результатами перевірки їй буде повідомлено у встановлені законом строки.
    Ужгородець пан Володимир прийшов ознайомитися з розглядом його заяви. Чодовіку надано відповідну інформацію стосовно ходу досудового розслідування та поінформовано про спрямування у найближчий час матеріалів до суду.
    «По всіх питаннях, які ставилися громадянами під час прийому, будуть проведені ретельні перевірки та прийняті відповідні рішення» - запевнив начальник Ужгородської міліції підполковник Євген Михайлович Калитич.

    Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС України в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору