ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Перевізники проти пільговиків

    23 мая 2024 четверг
    48 переглядів

    У Форумі перевізників Західного регіону взяли участь начальники управлінь транспорту Тернополя, Ужгорода, Рівного, Львова, Вінниці, Хмельницького, Жмеринки, Стрия, голови асоціацій перевізників цих міст та керівники великих АТП. Перевізники Західної України, які вподовж двох днів обговорювали у Львові на Форумі свої проблеми, звернулися до міністра транспорту з проханням звільнити їх від перевезення пільговиків.

    На думку перевізників, пільговикам субвенції на проїзд у маршрутках повинно надавати управління соціального захисту. До того ж, пенсіонерам підняли розмір пенсії, тож вони цілком зможуть оплачувати проїзд. Адже перевізникам, які працюють в режимі маршрутного таксі, держава проїзд пільговиків не компенсовує.

    Крім того, перевізники ініціюють зменшення кількості транспорту на міських маршрутах. Про свою ініціативу вони вже повідомили керівників управлінь транспорту своїх міст. Зараз, на думку перевізників, маршрути обслуговує завелика кількість маршруток, через що кожному доводиться перевозити менше пасажирів, а відповідно піднімати тарифи, щоб не зазнавати збитків.


    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору