ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

IX з'їзд політичної партії „Трудова Україна” виказав повну довіру лідеру партії Валерію Коновалюку

    26 апреля 2024 пятница
    26 переглядів

    8 жовтня 2005 року політична партія "Трудова Україна" провела свій IX-й позачерговий з'їзд. До порядку денного були внесені питання стосовно ситуації, що склалася в керівництві партії. Крім того, на порядку денному з'їзду було: прийняття рішень з приводу стратегії партії в період проведення виборчої кампанії 2006 року, зміни в складі ревізійної комісії та політраді партії.

    Валерій Коновалюк нагадав, про те, що даний з'їзд проходить легітимно, що в наявності є матеріали про фальсифікації та грубі порушення з боку Володимира Сівковича та його оточення. У даний час питаннями лідерства в партії займається Міністерство юстиції України.

    Одним з рішень делегатів IX з’їзду "Трудової України" стало виключення зі своїх рядів Володимира Сівковича, Олександру Кужель, Миколу Княжицкого і Дмитра Табачника та деяких керівників регіональних парторганізацій.

    Голова партії, народний депутат України Валерій Коновалюк зауважив: „Делегати з’їзду виключили їх як людей,що скомпрометували себе, якы спрямовані на розкол партії. Розмова про конфлікт у середині "Трудової України" виникла через деструктивні дії членів партії Олександри Кужель, Володимира Сівковича і Миколи Княжицкого, які виступали проти самостійної участі у виборах – саме тому вони були виключені з рядів партії. Можна купити кількох членів Політради партії, а купити 70 тисяч партійців неможливо. "Трудова Україна" сьогодні єдина як ніколи і члени партії, які сьогодні приїхали на з’їзд, підтвердили, що ніякого розколу у партії немає”.

    Крім того, з'їзд виказав повну довіру лідерові партії Валерію Коновалюку і підтвердив його повноваження як голови "Трудової України".

    Голова партії "Трудова Україна" Валерій Коновалюк ще раз нагадав, що „Трудова Україна” має приймати самостійну участь у виборах, бо: „За п'ять років "Трудова Україна" не мала можливості заявити про себе, як про самостійну силу і, лишаючись чиїмось партнером, ми багато втрачали. Виходячи з реалій сьогодення, я заявляю, що партія сьогодні здатна консолідувати навколо себе однодумців – тих, хто цінує працю кожної людини, яка власноруч будує незалежну державу, тих, хто захищає інтереси робітників ".



    Прес-служба політичної партії "Трудова Україна"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору